• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Tesla W 85'le DL Atomizer Kullanmak?

Single coil DL rta-rda ile 0.35ohm 40w içim şekli ile belki bir gün ama belki. Dışarıya çıkarken yanınıza çanta benzeri bir şey ile geziyorsanız yanınıza her ihtimale karşı pil kutusunda muhafaza edeceğiniz 2 pil ile gezin derim. DL içim için sony vtc 5a pil tercih edin.

Fakat sarımınız dual coil ise tek pilli bir cihaz sizi söylediğiniz watt aralığında max 2 saat götürür ki pilde ısınma olduğunu farkedersiniz. Tecrübe ile sabit ben denedim pilde ısınmalar oluyordu. Çift pilli bir mod arayışına girmenizi tavsiye ederim.

Ayrıca 3.70V olayına takılmayın. Modunuz regüle bir mod ise ve pilleriniz sarımınızda kullandığınız amperi geçmiyorsa ayrıca pilleriniz sağlam ise sıkıntı olmaz. Ben single coil 0.35 ohm 45w aşağı yukarı 3.85-4.00V aralığında içim ile zevk alıyorum ve DL içimde 3.7V bana çiğ bir tad veriyor. Zevk almıyorum misal. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz yeter ki güvenlik kurallarını unutmayalım. Keyifli buharlar :)

Tek pilli tesla modeline do atomizer taksak ve ortalama 50-65w arasında max 3.7 voltta kullansak verimli olur mu günü çıkarır mı?

teslayı kötü emellerine alet etme ???? ????
şaka bi yana mtl de tek pil tmm ama işin içine yüksek watt ve dl giriyorsa tek pil hem verimli olmaz hem günü çıkarmaz üstad bence boşuna yedek pillerle dolaşmak zorunda kalırsın

Bir bilgi vereyim. Pilin amper sınırına yaklaşıp yaklaşmadığınızı, pilin bir günü çıkarıp çıkarmayacağı, cihazın ve pilin zorlanıp zorlanmayacağını belirleyen tek unsur watttır. Dual ya da single olması, ohmu, kaç voltta içildiği, dl ya da mtl olması, vs. belirleyici değildir. Ne sararsanız sarın, neye sararsanız sarın, kaç ohm sararsanız sarın, 40wattta içiyorsanız, başınıza gelecekler bellidir ve değişmez. (:

Pil konusunda da şunu söyleyeyim. 45wattı geçmeyecekseniz vtc6, 60 wattı geçmeyecekseniz vtc5, 75 wattı geçmeyecekseniz de vtc5a alınız. Çift pilli bir modunuz var ise değerleri 2 ile çarpınız.

Single coil DL rta-rda ile 0.35ohm 40w içim şekli ile belki bir gün ama belki. Dışarıya çıkarken yanınıza çanta benzeri bir şey ile geziyorsanız yanınıza her ihtimale karşı pil kutusunda muhafaza edeceğiniz 2 pil ile gezin derim. DL içim için sony vtc 5a pil tercih edin.

Fakat sarımınız dual coil ise tek pilli bir cihaz sizi söylediğiniz watt aralığında max 2 saat götürür ki pilde ısınma olduğunu farkedersiniz. Tecrübe ile sabit ben denedim pilde ısınmalar oluyordu. Çift pilli bir mod arayışına girmenizi tavsiye ederim.

Ayrıca 3.70V olayına takılmayın. Modunuz regüle bir mod ise ve pilleriniz sarımınızda kullandığınız amperi geçmiyorsa ayrıca pilleriniz sağlam ise sıkıntı olmaz. Ben single coil 0.35 ohm 45w aşağı yukarı 3.85-4.00V aralığında içim ile zevk alıyorum ve DL içimde 3.7V bana çiğ bir tad veriyor. Zevk almıyorum misal. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz yeter ki güvenlik kurallarını unutmayalım. Keyifli buharlar :)
Bende teslayi çok düşündüm küçük olması nedeniyle ama hep rda atomizer kullanıyorum. Bu sebeple küçük cepte kolay taşınan bir mod arıyorum öneriniz var mı y?

Tesla WYE85 kullanmış ve DL sever biri olarak şöyle söyleyeyim:

WYE85 orta/yüksek performanslı DL içim için çok verimsiz bir mod. Watt yükseldikçe DC sinyali bozulmaya başlıyor. Özellikle 60 watt'tan sonra bu durum pik yapıyor.

Benim tavsiyem, amaca daha iyi hizmet edebilecek bir mod edinmeniz yönünde olur.

Hocam Tesla üzerinde denemediğim atomizer kalmadı. Single coil atomizerler günü VTC6 pille çıkarabiliyor. Bunlar; serpent mini, pharaoh mini, augvape intake rta, kylin mini rta vb. Hepsini kullandım Tesla üzerinde 0.25-0.50 ohm aralığında en az 24 en fazla 50W olarak.

Geri