gokberkbayindir
Community
Tek pilli tesla modeline do atomizer taksak ve ortalama 50-65w arasında max 3.7 voltta kullansak verimli olur mu günü çıkarır mı?
Oyla
0
Tek pilli tesla modeline do atomizer taksak ve ortalama 50-65w arasında max 3.7 voltta kullansak verimli olur mu günü çıkarır mı?
Bende teslayi çok düşündüm küçük olması nedeniyle ama hep rda atomizer kullanıyorum. Bu sebeple küçük cepte kolay taşınan bir mod arıyorum öneriniz var mı y?Single coil DL rta-rda ile 0.35ohm 40w içim şekli ile belki bir gün ama belki. Dışarıya çıkarken yanınıza çanta benzeri bir şey ile geziyorsanız yanınıza her ihtimale karşı pil kutusunda muhafaza edeceğiniz 2 pil ile gezin derim. DL içim için sony vtc 5a pil tercih edin.
Fakat sarımınız dual coil ise tek pilli bir cihaz sizi söylediğiniz watt aralığında max 2 saat götürür ki pilde ısınma olduğunu farkedersiniz. Tecrübe ile sabit ben denedim pilde ısınmalar oluyordu. Çift pilli bir mod arayışına girmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca 3.70V olayına takılmayın. Modunuz regüle bir mod ise ve pilleriniz sarımınızda kullandığınız amperi geçmiyorsa ayrıca pilleriniz sağlam ise sıkıntı olmaz. Ben single coil 0.35 ohm 45w aşağı yukarı 3.85-4.00V aralığında içim ile zevk alıyorum ve DL içimde 3.7V bana çiğ bir tad veriyor. Zevk almıyorum misal. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz yeter ki güvenlik kurallarını unutmayalım. Keyifli buharlar
Klasik olacak ama kullandığınız rda 22mm ve mtl ise pico. 22üstü ve dl ise çift pilli bir mod araştırın hocam. Misal drag 2.Bende teslayi çok düşündüm küçük olması nedeniyle ama hep rda atomizer kullanıyorum. Bu sebeple küçük cepte kolay taşınan bir mod arıyorum öneriniz var mı y?
Arayış içerisindeyim şuan , kararsız kaldım.Klasik olacak ama kullandığınız rda 22mm ve mtl ise pico. 22üstü ve dl ise çift pilli bir mod araştırın hocam. Misal drag 2.