• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Temco By David

VCANGULER

Community
Bu adamin telegram adresi var mi bilen var mi?
David abiye heryerden yazdim facebookundan tut whatsapina ama haber vermedi. Cunku telegram ismi eklememis bir yere ve ref oluyolar.

Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için sorma gereği duydum, çünkü ileride temcotel.com sitesini sorgulayan kişiler muhtemelen bu başlıkla karşılaşacak ama yanlış yorumladıkları için güvenilmez olarak değerlendirecekler. temcotel.com sitesi, forum üyesi olan david abi dediğiniz kişiye ait ve güven konusunda hiçbir sıkıntısı yok doğru mudur?

Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için sorma gereği duydum, çünkü ileride temcotel.com sitesini sorgulayan kişiler muhtemelen bu başlıkla karşılaşacak ama yanlış yorumladıkları için güvenilmez olarak değerlendirecekler. temcotel.com sitesi, forum üyesi olan david abi dediğiniz kişiye ait ve güven konusunda hiçbir sıkıntısı yok doğru mudur?

Aynen.

Bende Caliburn G sarım kiti alıp en azından bir kez sarım işini deneyim diyordum madem öyle David abinize biraz para kazandıralım.

böyle bir set alacaksanız sağdaki ürün tel olarak yanında kare şeklinde pamuk geliyor naylon gibi birşey kötü yani. tavsiyem kesili olan diyer pamukdan alın enazından kare olanı dış alana sararsınız diyeri iç bölüme

Ekli dosyalar

• IMG_7531.JPG
    IMG_7531.JPG
    27.4 KB · Görüntüleme: 1
Evet sağdaki, Telcomda hazır başlık oluşturmuş zaten Caliburn G için. Zaten kendisi de hediye olarak gönderdiğim Muji ye çok güvenmeyin diye belirtmiş saolsun. En büyük soru işareti izlediğim hiçbir videoda o kesili olanın kaç yaprağını kullandıklarını göstermemiş olmalarıydı, Türk bir Youtuber sayesinde 2 yaprak kullanıldığını öğrendim. Yani 10 tel ve 25 yaprak geliyor ve 10 sarım yapılacak malzemeye sahip oluyorsun. Tabi yanlış yorumlamış olmam da muhtemel.

Evet sağdaki, Telcomda hazır başlık oluşturmuş zaten Caliburn G için. Zaten kendisi de hediye olarak gönderdiğim Muji ye çok güvenmeyin diye belirtmiş saolsun. En büyük soru işareti izlediğim hiçbir videoda o kesili olanın kaç yaprağını kullandıklarını göstermemiş olmalarıydı, Türk bir Youtuber sayesinde 2 yaprak kullanıldığını öğrendim. Yani 10 tel ve 25 yaprak geliyor ve 10 sarım yapılacak malzemeye sahip oluyorsun. Tabi yanlış yorumlamış olmam da muhtemel.
her coil seçeneğinde değişik sayılar var kimisinin içinde 5 yaprak kiminde 6 yaprak mesala smok 0,16 coil içinde iç bölümde 7 yaprak var 1 yaprakda dış hazneye sarıyorsun .

Kutudan çıkan pamuğun kaç yaprak olduğu aslında çok önemli değil, sarım yaparken kaç yaprak kullanıldığı benim için asıl önemli olan. Çekilen her videoda pata küte pamuğu alıp sarıyorlar sorsan klavuz çekiyorlar. Kutudan çıkardığın gibi mi sardın yoksa aradan birkaç yaprak mı aldın belli değil. Kim için çekiyorsun klavuzu, adam sarıyor içime başlıyor doyuma ulaşıyor biz hala kafada sorularla ekrana bakıyoruz.
Caliburn G Coil Sarma klavuzu
Bu videoda 1:34 üncü dakika da 2 yaprak aldığını belirtiyor ama bu da spesifik olarak Caliburn G için mi geçerli onu bilemedim. Ben G2 kullanıyorum ayrıca Argus P1 alma niyetindeyim ve yaptığım araştırmalar doğrultusunda aynı kit ile onunda sarımı yapılabiliyor ama yaprak sayısı standart mı bir bilgiye ulaşamadım. Elimdeki tek bilgi 1:34 :LOL:

mesala Caliburn G coil sökeceksin ve içindeki pamuğu sayaıp aynı sayıda saracaksın ben pnp coil söktüğümde içinde 6 yaprak var aynı oranda sarıyorum 0,16 içinde 7 var oda keza öyle sarıyorum 0,40 içinde 6 yaprak var onuda öyle sarıyorum.

Elinde done varken neden milletin lafına bakasın doğru, bu hiç aklıma gelmemişti. Gerçi içeriden çıkacak pamuk sayılabilir durumda olur mu bunu da henüz bilmediğim deneyimlemediğim için normal. Fakat 2 ye katlanma durumunu göz önünde bulundurursak 6 yaprak varsa ilk başta 3 uzun yaprak kullanmak gerektiği anlamına mı geliyor.

o kare şeklinde olan pamukla az önce sarım yaptım makasla keserek 8 yaprak olarak 0,20 teli 0,16 coil içine inşa etdim bakalım nasıl olacak şuan ıslanma aşamasında 30,dk sonra buharlarım.

Bizimki de artık iyice suyunu çıkarmak canım, normal coilini alıp kullanmak bile normal sigaradan daha ucuza geliyor. Hadi sarım yapılabiliyorken ne gerek var hazır coil almaya demek de anlaşılabilir de utanmasak gazete kağıdı ile yapıp bedavaya getireceğiz :LOL: . Bu arada hala senin söylediğin yaprak sayıları bana fazla geliyor her izlediğim videoda kullandığı pamuğu ikiye katlıyor sonra teli koyuyor yani 8 yaprak oluyor 16 yaprak, bilemedim.

Offf mesajları okudum da Allah vere şu pod olayına iyi ki girmemişim :D
Ben bazen normal atomizeri bile sararken darlanıyorum aman aman bir de bunları düşündüm de :D

Bunlar benim çok detaylı düşünmemden, millet patara kütere yapıyor geçiyor, zaten bir kere yapmaya deneyimlemeye bakar. Ben sizin diğer tarafta söylediklerinizi bile anlamıyorum bırakın yapmayı, o iş daha karmaşık ve masraflı üstelik. :mad:

Geri