Arkadaslar yokmus david abiye ulastim telegramda @temcobydavid dolandirici haberiniz olsunBu adamin telegram adresi var mi bilen var mi?
David abiye heryerden yazdim facebookundan tut whatsapina ama haber vermedi. Cunku telegram ismi eklememis bir yere ve ref oluyolar.
Ve wonderfull vape diye likit markasi ama sitede likit yok bunlar dolandirici haberiniz olsunArkadaslar yokmus david abiye ulastim telegramda @temcobydavid dolandirici haberiniz olsun
Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için sorma gereği duydum, çünkü ileride temcotel.com sitesini sorgulayan kişiler muhtemelen bu başlıkla karşılaşacak ama yanlış yorumladıkları için güvenilmez olarak değerlendirecekler. temcotel.com sitesi, forum üyesi olan david abi dediğiniz kişiye ait ve güven konusunda hiçbir sıkıntısı yok doğru mudur?
her coil seçeneğinde değişik sayılar var kimisinin içinde 5 yaprak kiminde 6 yaprak mesala smok 0,16 coil içinde iç bölümde 7 yaprak var 1 yaprakda dış hazneye sarıyorsun .Evet sağdaki, Telcomda hazır başlık oluşturmuş zaten Caliburn G için. Zaten kendisi de hediye olarak gönderdiğim Muji ye çok güvenmeyin diye belirtmiş saolsun. En büyük soru işareti izlediğim hiçbir videoda o kesili olanın kaç yaprağını kullandıklarını göstermemiş olmalarıydı, Türk bir Youtuber sayesinde 2 yaprak kullanıldığını öğrendim. Yani 10 tel ve 25 yaprak geliyor ve 10 sarım yapılacak malzemeye sahip oluyorsun. Tabi yanlış yorumlamış olmam da muhtemel.
Var telegrami, david amcam candir @DavidTemco telegram adresi.Bu adamin telegram adresi var mi bilen var mi?
David abiye heryerden yazdim facebookundan tut whatsapina ama haber vermedi. Cunku telegram ismi eklememis bir yere ve ref oluyolar.
Artık sadece siteden satış yapacağını söylediDavid amca guvenilir bazilari ismini kullanirken yakalamistim o zaman temcotel de guvenilir whatsap numarasi var sitesinde zaten.