• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Telde Ki Tortu Ve Boğaz Yanması. !

hakan2200

Community
Caliburn A3 pod mod kullanıyorum. 2 haftada Pod içerisindeki tel tortu yapıyor sonra boğazlarımı yakıyor. Pod a dışardan bakınca pamukta bir kararma yok. Ama tel tortulaniyor. pod degiştiriyorum. Normal midir. ?IMG_20230429_182512~2.jpg

POD derken coilden bahsediyorsunuz sanırım. Coiller için genel olarak 1-4 hafta arasında kullanıma bağlı bir ömür biçiliyor. Yani verdiğiniz süre imkansız bir süre gibi görünmüyor. Fakat boğazımı yakıyor derken yanık tadı alıyorum demek istiyorsanız coiliniz yanmıştır pamuk bunu göstermiyor olabilir ve bu durum normal diyebiliriz. Ya da ben şahsi olarak bu sonuca varabilirdim.
Caliburn A3 modeli, AK3 modeli ile aynı kartuşu kullanıyor ve coilleri değiştirilebilir değil Kartuş ve coil bütünleşik şekilde değiştiriliyor diye biliyorum fakat siz coil görseli paylaşmışsınız. Bu sebeple yanlış kartuş ve coil kullanımı aklıma geldi ama emin olamadım.

POD derken coilden bahsediyorsunuz sanırım. Coiller için genel olarak 1-4 hafta arasında kullanıma bağlı bir ömür biçiliyor. Yani verdiğiniz süre imkansız bir süre gibi görünmüyor. Fakat boğazımı yakıyor derken yanık tadı alıyorum demek istiyorsanız coiliniz yanmıştır pamuk bunu göstermiyor olabilir ve bu durum normal diyebiliriz. Ya da ben şahsi olarak bu sonuca varabilirdim.
Caliburn A3 modeli, AK3 modeli ile aynı kartuşu kullanıyor ve coilleri değiştirilebilir değil Kartuş ve coil bütünleşik şekilde değiştiriliyor diye biliyorum fakat siz coil görseli paylaşmışsınız. Bu sebeple yanlış kartuş ve coil kullanımı aklıma geldi ama emin olamadım.
Evet caliburn A3 te bahsettiğiniz gibi coil değişmiyor hazır kartuş kullaniyor. Ben merakımdan kartuşu ve coili parçaliyorum. Teli açiyorum. Genelde tel kararmış ve tortulu oluyor herhalde oradaki tortu yanık tadına ve boğaz yanmasına sebep oluyordur.

çok normal
coil ömrü içilen likite ve watta göre değişir
bu durum can sıkıcı ise sizi evyap tütün bağımlısı yapalım 90ml bile gider coil nbase kalitesine göre????
Coil dediğimiz herhalde bu kararmış tel oluyor değil mi.
Merak ettiğim acaba hangisi daha çok tortu oluşumuna sebep oluyor.
Aroma mı, vg mi pg mi Nicotin mi

Coil dediğimiz herhalde bu kararmış tel oluyor değil mi.
Merak ettiğim acaba hangisi daha çok tortu oluşumuna sebep oluyor.
Aroma mı, vg mi pg mi Nicotin mi
coil dediğimiz bu sistemin tamamına deniyor.
evet yoğunluk aroma kaynaklı o gördüğünüz siyah partaküller aroma kalıntıları yanan.
yanında pamuklarda yanınca ağzınıza yanık tadı gelir boğaz yakar vesaire.
örnek aroma ile 2 hafta kulandığınız coil aromasız sek olarak 1 ay kullanırsınız ek olarak zincir çekimi yapmadan düşük wat aralığında rahat 1 ayı çıkarır :)
20230122_215341 copy copy.jpg

Vega buhardan salt likit genelde alıyorum. Saltlarda Aroma oranı nı oldukça yüksek tutuyorlar. İyisimi biraz salt yerine normal e-likit kullanayım. Bu aralar tatlı likitler baymaya başladı.

Geri