• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Tel Önerisi Olan Var mı?

AlphaVaper

Community
Single coil, Dl çekimde bol aroma ve bol buhar performansı olan kendim sarıp takacağım tel çeşitleri nelerdir, biraz araştırdım alışveriş sitelerinde clapton teller falan var, hazır coilden rtaya geçeceğim için soruyorum , şimdiden teşekkür ederim.

Oyla 0
Ben başka bişi merak ediyorum aslında, bu teller için illa söz konusu tellerden mi olmalı, başka herhangi bi tel kullanılabilir mi, kullanılabilecek rezistans tellerinde önemli olan nedir, bu konuda bilgisi olan var mıdır acep...

Alien Clapton. - 2x26 +32ga
Alien Clapton. - 0.3x0.8mm flat + 32ga
ikisi de iş görür.
alien clapton güzel de ben hazır almak istemiyorum, yani makarada alıp kendim sarmak için bir tel istiyorum

Ben başka bişi merak ediyorum aslında, bu teller için illa söz konusu tellerden mi olmalı, başka herhangi bi tel kullanılabilir mi, kullanılabilecek rezistans tellerinde önemli olan nedir, bu konuda bilgisi olan var mıdır acep...
bu da çok güzel bir soru illa bu teller değil de düz ss veya ti tel alsak da aroma buhar performansı vermez mi

Bu arada Intake RTA kullanacağım

alien clapton güzel de ben hazır almak istemiyorum, yani makarada alıp kendim sarmak için bir tel istiyorum

bu da çok güzel bir soru illa bu teller değil de düz ss veya ti tel alsak da aroma buhar performansı vermez mi

Bu arada Intake RTA kullanacağım

Hazır Alien Clapton makara da var. Ben Geekvape ve XFKM kullanıyorum. Gayet de iyi.

çift pilli regüle mod hatta cihazım Revenger x desem daha belirleyici olur
Tamam şimdi oldu. Mech ile işler değişir. Regüle ile istediğiniz ohm'de kullanabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam "Aslanhan" kanthal tellerini tercih ederdim. Hem ideal ohm alırsınız hem de kanthal.. ama mech deseydiniz olay değişirdi.

Yani şöyle açıklayayım daha doğru olur,
Fırınlarda kullanılan rezistans tellerini kullansam mesela, fantazisini yapıyorum aslında neler önemlidir tel seçiminde diye...
Büyük soru..
Hayır tabi ki olmaz.. Tellerini ecig için olanları var. Onlardan alınır.
En ideli dl'de iyi aroma için clapton tarzı telleridir. Tabi "ideal" kişiden kişiye değişir. Öyle her metal solunmaz..

Büyük soru..
Hayır tabi ki olmaz.. Tellerini ecig için olanları var. Onlardan alınır.
En ideli dl'de iyi aroma için clapton tarzı telleridir. Tabi "ideal" kişiden kişiye değişir. Öyle her metal solunmaz..
Sorum da bu aslında solunabilecek tel için bi standart var mıdır, varsa nedir...

Sorum da bu aslında solunabilecek tel için bi standart var mıdır, varsa nedir...
Bir stadart vardır.. Kanthal,ni80... uzar gider ama bunlar bile belirli markalarla uzar gider.. Ya da güveilir bir el yapımı satan tedarikçi de olur.. Siz beni dinleyin madem regüle çift pilli modunuz var "kanthal clapton tel" alın geçin.

Bir stadart vardır.. Kanthal,ni80... uzar gider ama bunlar bile belirli markalarla uzar gider.. Ya da güveilir bir el yapımı satan tedarikçi de olur.. Siz beni dinleyin madem regüle çift pilli modunuz var "kanthal clapton tel" alın geçin.
Yok ben picocuyum üstat, şimdilik...

Pico ile hangi aromizeri kullanmanyı plandığınızı bilmiyorum ama "pico ile dl olmaz" diyeceğim kavga çıkacak. Olur olmazsına neden olmasın da "olmaz işte"..

İlla olacaksa da düz 22 ga kanthal tel tavsiye ederim..

Nerede kalmıştık? :)

54212627ffb1e047858684201b48a352.jpg

Edit. Bunu saymasak bile Alto gibi 22mm Single coil rta'lar Pico ile Performans telleri ile bile kullanılabiliyor. :)

çift pilli regüle mod hatta cihazım Revenger x desem daha belirleyici olur

Makara istiyorsan eğer, Türkiye'de alabileceğin Demon Killer vardır. Onun dışında hazır olarak çin sitelerini araştırıp, uygun olan makaraları Türkiye'dekinin 3'te 1'i fiyata alabilirsin. Neyse sonuç olarak Alien Clapton intake RTA'da işini fazlasıyla görür.

Geri