uaytekin Yeni Üye 28 Mar 2024 #1 Ben bu teli 4 , 5 defa kullandım hala kullanabilirmiyim . Kullanılmayacak hale geldiğini nasıl anlarım . Ekli dosyalar 20240328_142931.jpg 53.8 KB · Görüntüleme: 17 20240328_142923.jpg 50.3 KB · Görüntüleme: 17
Ben bu teli 4 , 5 defa kullandım hala kullanabilirmiyim . Kullanılmayacak hale geldiğini nasıl anlarım .
Zgrrs Community 28 Mar 2024 #2 Ben çok anlamiyor olsamda bu tarz performans tellerini 2-4 hafta omurle kullaniyorlar diye biliyorum. Oyla 0 Downvote
Ben çok anlamiyor olsamda bu tarz performans tellerini 2-4 hafta omurle kullaniyorlar diye biliyorum.
SenseiVape Commercial 28 Mar 2024 #3 uaytekin' Alıntı: Ben bu teli 4 , 5 defa kullandım hala kullanabilirmiyim . Kullanılmayacak hale geldiğini nasıl anlarım . Genişletmek için tıkla ... Tel daha tertemiz ustam bi 5-6 sarım sonra kontrol et en erken Gönül rahatlığı ile kullan Şuanlık sorun yok Oyla 0 Downvote
uaytekin' Alıntı: Ben bu teli 4 , 5 defa kullandım hala kullanabilirmiyim . Kullanılmayacak hale geldiğini nasıl anlarım . Genişletmek için tıkla ... Tel daha tertemiz ustam bi 5-6 sarım sonra kontrol et en erken Gönül rahatlığı ile kullan Şuanlık sorun yok
I IspartaN Yeni Üye 28 Mar 2024 #4 Tel iyi görünüyor. Aroma performansı düştüyse değiştirebilirsin. Sattığı telin ömrünün üç ay olduğunu söyleyen tedarikçiler bile var. Oyla 0 Downvote
Tel iyi görünüyor. Aroma performansı düştüyse değiştirebilirsin. Sattığı telin ömrünün üç ay olduğunu söyleyen tedarikçiler bile var.
Thear Community 28 Mar 2024 #6 uaytekin' Alıntı: Ben bu teli 4 , 5 defa kullandım hala kullanabilirmiyim . Kullanılmayacak hale geldiğini nasıl anlarım . Genişletmek için tıkla ... Dryburn yaptıktan sonra bile kalıntı oluyor, kararması gitmiyor. O zamanlarda değişebilirsiniz, performansından da belli eder zaten. Oyla 0 Downvote
uaytekin' Alıntı: Ben bu teli 4 , 5 defa kullandım hala kullanabilirmiyim . Kullanılmayacak hale geldiğini nasıl anlarım . Genişletmek için tıkla ... Dryburn yaptıktan sonra bile kalıntı oluyor, kararması gitmiyor. O zamanlarda değişebilirsiniz, performansından da belli eder zaten.