• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Tel bilgisizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kabas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kabas

Community
merhaba arkadaşlar 3 gün önce rta ya geçiş yaptım önceden hazır coil kullanıyordum sağolsun @sihirbaz bana çok yardımcı oldu şimdi bir iki sorum olucak yardım edebilirseniz. Cihazım yosta livepor 160w + manta rta DL içim yapıyorum.
Cihazı alıp kullanmadan önce clapton tel kullanırım diye düşünüyordum ancak cihazı kullanırken DL içimden ötürü gerek pil tüketimi gerek likit tüketimi beklediğiminn üzerinde çıktı (üzeride atomizeri aldığım arkadaşın yanında yolladığı normal tellerden var) biraz araştırdığımda clapton tellerin daha iyi aroma verdiği ancak pil ve likit tüketimini çok arttırdığını cihazıda fazla ısındırdığını öğrendim likit okadar önemli değil ancak pil ve sıcaklık konusu biraz önemli benim için şuan pamuk muji kullanmayı planlıyorum bana ne tavsiye edebilirsiniz ne hangi tarz bir tel kullanayım derdim aroma almak nekadar sarayım bu konularda bilgisizim. Mesaj uzun oldu kusura bakmayın.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Son düzenleme:
Oyla 0
DL cinin olmazsa olmaz teli kanthal a1 24 ga illa şekilli tele gireceğim diyorsan twisted 26x2 veya 28x2 dene ama yine kanthal olsun :) pamuk kişiden kişiye fark gösterebilir ben muji kullanmam mesela tercihlerim pilot vape + cotton bacon + koh gen do

merhaba arkadaşlar tvf8 bigbaby beast rba için 24 ga khantal tel mi? clapton tel mi? 0,2 ohm için nası tel almalıyım,yada ohm kaç olmalı nasıl tel olmalı?

Geri