• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Tek Mod'da Mtl ve Dl İçimi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anonim

Yeni Üye
Selamlar..
Abilerim, kardeşlerim ben yeni bir esigara kullanıcısıyım. Smok Nord 4 ile başladım.
Artık kendim sarım yapabileceğim bir atomizer ve mod cihaza geçiş yapmak istiyorum.
Hem mtl atomizer ile hemde dl atomizer ile kullanabileceğim bir mod arıyorum.
Lost Vape Thelema Solo DNA100C
Şu cihazın her iki içime de uygun olduğunu okudum fakat yinede emin olamadım.
Sizlere danışmak istedim.
Mtl içimde aroma benim için önplanda onun içinde bishop atomizer almak istiyorum.
Aroması daha önplanda olan bir mtl atomizer öneriniz varsa onuda değerlendirmek isterim.
En önemli noktaya gelecek olursam ürünleri kimden ve nereden tedarik edeceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar ve sevgiler. 😊😊

DL içime tam anlamıyla ile uygun bir cihaz her halikuarda zaten MTL için iş görür. Yani bir cihazın MTL için uygunluğunu extra araştırmanıza gerek yok. MTL tarafında tek pilli herhangi bir cihaz zaten iş görür böyle bakın yani olaya.

Ben pek DL konusunda bilgi sahibi değilim fakat Thelema Solo tek pilli ve DNA olmayan cihazı uzun zamandır sadece evde olmak şartı ile kullanıyorum. Diğer modlarım daha ele avuca sığdığı için onları dışarda kullanıyorum, gayet kaliteli oturaklı ve pişman etmeyen bir cihazdır kendilerileri. Omeringen hocanın şöyle bir klavuzu vardı bir göz gezdirin.

Tek mod almayacak mısınız ben öyle anladım. MTL için alacağınız bazı modları DL için kullanamazsınız yani yetersiz kalabilir ama DL için alacağınız her cihazı MTL için kullanabilirsiniz.

Yani maddi olarak sorun yoksa neden olmasın. Ben pod modla başlar sigaradan kurtulur sonrada bundan kurtulur hayatıma bakarım diyordum, şu an elimde 4 tane mod 4 tane atomizer var. Ama bu kademe kademe gitti birden karar verip herşeyi almadım tabi ki. Sizin yapmanız gereken bence DL için olan mod her şekilde kullanılabileceği için önce onu almak , iki içim türü içinde kullanabiliyorsunuz sonuçta. Baktınız dışarıda kullanması zorluyor içinizde kıpır kıpır oluyor birşeyler daha almak için o zaman bir tane de MTL için alırsınız. Sonuçta kargo poşeti açarken ki heyecanı tek seferde bitirmenin anlamı yok.

Son düzenleme:
Selamlar..
Abilerim, kardeşlerim ben yeni bir esigara kullanıcısıyım. Smok Nord 4 ile başladım.
Artık kendim sarım yapabileceğim bir atomizer ve mod cihaza geçiş yapmak istiyorum.
Mtl içimde aroma benim için önplanda onun içinde bishop atomizer almak istiyorum.
Aroması daha önplanda olan bir mtl atomizer öneriniz varsa onuda değerlendirmek isterim.
En önemli noktaya gelecek olursam ürünleri kimden ve nereden tedarik edeceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar ve sevgiler. [emoji4][emoji4]

Smok bir cok çeşit drag vaperessı bigi bir cok modu tvf12 lerden tutunda v-god kral olduğu zamanlarda sarımla kullandım. Ancak gerek ergonomiklik gerek teferruatla uğraşmalar ve engel olamadığınız her zaman deil ama hiç olmadık zamanda akıtmalardan dolayı ilerleyen teknolojiyide göz önüne alarak pod-moda geçtim açıkcası rahat ettim. Dl içim yapan birisiyim mtl yi hiç kullanmadım diyebilirim. Pod mod beni tatmin ediyor… her açıdan tabi tercih meselesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dikkatimi çeken Thelema Solo DNA100C Mod, pil 18650, 20700 veya 21700 boyutlu pilleri kabul edebilir.
iyi bir pil ile uzun ömürlü kullanım verir gibi görünüyor 5000.mah pil koysan baya iyi olur.
DL içimde 3000.mah sıkıntı verebilir çift pil olmadığında.

21700 pile sahip bir cihazı hem DL hem MTL olarak kullanabilirsiniz ama çift coil takılan bir DL atomizer ile pil bir gün dayanmaz, sürekli şarj döngüsü de pili erkenden emekli eder. Tek coil takılıp kullanılabilen bir DL atomizer almanızı önerebilirim bu nedenle.
Bishop’tan aroma olarak önde olan MTL atomizer önerisi olarak, Dvarw FL veya ülkeye geldiyse CL klonlarına bakabilirsiniz.

Selamlar..
Saygılar ve sevgiler. 😊😊
Merhabalar,

DNA 100C çip isteğinizi oldukça güzel karşılayacaktır. Size öneren nokta atışı güzel bir öneride bulunmuş. Hem DL içimde hem de MTL içimde rahatlıkla kullanabilirsiniz. MTL için biraz ağır olabilir ama bunun dışında bir handikapı olmaz.

21700 Molicel P42A pil kullanırsanız MTL ve DL için oldukça sağlıklı ve güvenli pil kullanmış olursunuz. mah değerlerine pek aldırmayın çünkü MTL'de günde 400 puff çekerken DL'de bu 200 olacaktır.
çok kafanızı karıştırmadan mah değerei büyüdükçe amper değeri düşer bu da dl kullanımda sıkıntı oluşturur.

Bishop güzel bir atomizer ama DL deki aromayı beklemeyin hiç bir mtl atomizerden. hazır coilli cihazlardan da eksiktir aroma.

Bana göre mtl atomizerler sigaradan uzak durmanızı sağlarken dl/rdl içim size keyif verecektir. arada içtiğiniz nargileleri hatırlayın :)

Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
Sanırım mtl için ayrı dl için ayrı mod alıcam.
Dl içim dışarıda çok sıkıntı yaratıyor.
Dışarı da mtl evde dl olarak devam etmeyi düşünüyorum.
Mtl ve Dl için mod ve atomizer önerileriniz varsa çok sevinirim.
İkisi içinde aroması önplanda olmasını tercih ediyorum.

Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
Sanırım mtl için ayrı dl için ayrı mod alıcam.
Dl içim dışarıda çok sıkıntı yaratıyor.
Dışarı da mtl evde dl olarak devam etmeyi düşünüyorum.
Mtl ve Dl için mod ve atomizer önerileriniz varsa çok sevinirim.
İkisi içinde aroması önplanda olmasını tercih ediyorum.
mtl atomizer: bishop
mtl mod: pico plus
dl atomizer: kylin mini v2 (single coil) / wotofo profile x / asgard mini rda / valhalla micro rda
dl mod: vaporesso gen 200 / vaporesso target 200

bunları incelemenizi önerebilirim

Geri