• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Taşıma Çantası Gibi Bişey Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pantera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pantera

Community
Olaya dalayım hızlıca, 1-2 atomizer ne bileyim 1-2 şişe likit koyacak bir çanta alayım didim malum memlekette herşey pahalı dermanı çinde aradım
böyle bişey alsam iş görür mü? siz atomizer ve şişeleri nasıl taşıyorsunuz?
bide bu var daha büyük...
yerliden alabileceğim bir ürün varsa önerilere açığım; hacı baba sen bana da al ptt ile yollarsın masrafı kırışırız diyen varsa o seçeneğe de açığım :)

Oyla 0
telegramda özgür yıldırımda vardı sanırım ama bütçe uyar mı bilemiyorum
teşekkür ederim ama bulamadım ben çanta ilanını ama arkadaşı buldum mesaj atarım ona
fiyat neydi çantanın?
biraz istediğinden büyük olabilir ama ben bundan almıştım. 35 liraydı ben aldığımda.
çok kullanışlı. sadece ato mod değil sarım takımı pamuk pil bile alıyor. tavsiye ederim
https://www.hepsiburada.com/sony-canta-p-HBCV000025MASN
üstat zaten bu boyutta el çantam var, onun içinde kaybolmasın ona buna çarpıp kırılmasın diye ufak bişe bakıyorum
teşekkür ederim

teşekkür ederim ama bulamadım ben çanta ilanını ama arkadaşı buldum mesaj atarım ona
fiyat neydi çantanın?

üstat zaten bu boyutta el çantam var, onun içinde kaybolmasın ona buna çarpıp kırılmasın diye ufak bişe bakıyorum
teşekkür ederim
hocam ben sert gözlük kabında taşıyorum. ama böyle bir şey bulabilirseniz bir inceleme beklerim.

yok ben hard case tarzı bakıyorum üstat darbelerden koruyacak bişe lazım
çantamda kedi yavrusunu kaybetse bulamaz hale geliyor genelde
powerbank, multitool bazen tornavida seti arada alyan seti kalem kağıt hatta bi ara zımba vardı minik... envai çeşit mal var en üstüne de kulaklıkları koyuyorum ????
bi kere de cam şişe kırmıştım çantada çilek çilek gezdim

yok ben hard case tarzı bakıyorum üstat darbelerden koruyacak bişe lazım
çantamda kedi yavrusunu kaybetse bulamaz hale geliyor genelde
powerbank, multitool bazen tornavida seti arada alyan seti kalem kağıt hatta bi ara zımba vardı minik... envai çeşit mal var en üstüne de kulaklıkları koyuyorum ????
bi kere de cam şişe kırmıştım çantada çilek çilek gezdim
hocam sen ne iş yapıyorsun yaw zımbanın ne işi var o envanterde ????

artworks-000373782798-970c53-t500x500.jpg

Gunluk hayata uygun oldugunu dusunuyorum hocam :D (y)

Bu çantalar her türlü taşıma için güvenli ve fonksiyonel oluyor
Kamera yada fotoğraf çantası diye aratilinca bulunur epey tuzlu fiyatlar karşınıza ciksada makul olanları da mevcuttur
Edit : Bazı ürünlerin açıklamalarında boyut bilgileri de olabiliyor,model bilgisi akılda olduğunda muhtelif ürünler içinde en azından fikir yürütülebilir...

Son düzenleme:

Bu çantalar her türlü taşıma için güvenli ve fonksiyonel oluyor
Kamera yada fotoğraf çantası diye aratilinca bulunur epey tuzlu fiyatlar karşınıza ciksada makul olanları da mevcuttur
Edit : Bazı ürünlerin açıklamalarında boyut bilgileri de olabiliyor,model bilgisi akılda olduğunda muhtelif ürünler içinde en azından fikir yürütülebilir...
günlük taşıma için ideal değil, ama evden çıkarken valize malzemeleri koymakta sorun yaşıyordum, böyle bişey alalım valize mod ato coil likit koyarım mis gibi
teşekkür ederim
şu çantayı halihazırda kullanıyorum. Sarım seti,ato,pil vs sığıyor. Fiyat yüksek şu an tabi ben 20 tl ye almıştım. Dolap letgo gibi yerlerde ikinci eli bulunabilir uygun fiyata belki.
bunu da alabilirim aslında, çinden gelene kadar bununla takılırım dışı da sert malzeme gayet iyi olur
teşekkür ederim

Addison HDD-136 Siyah 2.5 HDD Kılıfı

Buda secenek olabilir. 2.5 hdd koruma kilifi ato likit sigar diye dusunuyorum. 69 lirada ucuz sayilabilir.
evet ucuz ama addison marka almıştım geçmişte
çinliler bile üretirken utanmıştır diye düşündüm ancak alıp denenip iade edilebilir, vatanda oluyo bazen vatana gidip bakayım derken google ile baktım
samsun'da var 131tl demiş, incelerim iyiyse netten çekerim bunu benim için yeterli bir ürün
teşekkür ederim

Geri