• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Sx Mini SL Class

Tolga Can

Community
Sevgili hocalarım merhaba,
SL Class Stabwood ile 2 yıllık güzel bir ilişkimiz var????Bugün pin yuvasında birşey dikkatimi çekti.Pinden sanki bi parça yukarı çıkmış gibi görünür yoksa ben mi yanlış görüyorum anlam veremedim.Ohm atlatma ateşlememe vs gibi bir sorunu yok gayet iyi.Kontrol ettim esneklik oynaklıkta yok.Değerleri bilgilerinize ithafen sormak istedim...

Ekli dosyalar

• IMG_20210213_222557.jpg
    IMG_20210213_222557.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20210213_222548.jpg
    IMG_20210213_222548.jpg
    18.9 KB · Görüntüleme: 67
Benim bi' ara kullandığım üstünden araba geçmiş meşhur sl class'ta da vardı o çıkıntı, hocam. Düz siyah olan modeliydi, stabwood değildi..

Fotoğraf eklemeye çalıştım ama... "Geçici dizin eksik olduğundan yükleme başarısız oldu. Herhangi bir dosya yüklenmeden önce site yöneticisinin bunu çözmesi gerekir." diyor forum..

Son düzenleme:
Benim SL modumda da sizinkinden daha az olsa da var. İmalat sırasında pim işlendikten sonra çubuktan kesilirken merkeze gelindiğinde tam kesilemeden çubuktan koparak düşer. Daha sonra bu bölgedeki çapak ve çıkıntının taşlanarak ya da zımparaya tutularak temizlenmesi gerekir.

İlk çıkan SL lerde buna benzer üretim hataları vardı. Dış kasadaki köşeli yerlerde de sanki el ile yapılmış gibi uyumsuz Köseler vardı. Çok kafaya takacak birşey değil. Kullanmaya devam hocam ????

Geri