• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Sx Mini/Q Mini Android + IOS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemetery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemetery

Council
Selam millet q mini g class veya bluetooth ozelliği olan yihi chipli modlarınızı android veya ios ta eşleştirebildiniz mi ? 2 Q mini cihazım var sıkıntı android sürümde güncelleme gelmediği için program çalışmıyor olabilir ios ta denediğimde birini görüyor android de 2 sinide görmüyor deneme şansı olan varsa çok makbule geçer saygılar.

MX için bayağı bir tirmalamistim zamanında, hatırladığım kadarıyla iOS ile bağlanıp cihaz ismini değiştirip, daha sonra android de o isme bağlanınca oluyordu.
Bir kere bağlanınca sonrasında problemsiz görüyor zaten.

Sx mini ler arasında en beğendiğim Q mini ama bir sorun var bende yok! gerçekten boyutlar ve ergonomi açısından ( zaten çipine laf söyleyecek çıkmaz heralde ) en nizami mod bence. Temiz bir tane çıkmadı önüme almak için bir tane bulabilirsem bluetooth ile onu bilgisayarıma bile bağlarım heralde :devilish:

Son düzenleme:
Bu benim de çözemediğim bir problem. Bluetooth ile bağlamaya çalışmıştım. Uğraşmak istemedim sonra. Yapabileceğim bir şey yok. Zamanında bir dede bana 'ateşle geç' demişti. Sağlam çip olsun , doğru elektrik versin , narin olmasın yeter benim için. Qmini candır =)

6 ay kadardır Mx mini kullanıyorum. Telefonumda android işletim sistemine sahip ve ilk günden beri Bluetooth üzerinden ayarlarımı yapıyorum.
Ancak her denememde ilk seferde bağlantı kurulamayabiliyor.Baglantı yaparken önce mod üzerinden sinyali acıyorum daha sonra telefonumdan ilgili programı açıp bağlanmayı bekliyorum. Eğer başarısız olursa her şeyi sıfırlayıp tekrar aynı yoldan bağlanmayı deniyorum.
Not: playstore daki programların ikisini de ayrı ayrı denemekte fayda var. Sizin telefonunuza hangisinin uygun olduğunu deneyerek bulabilirsiniz.

İlk yarım saniye yüzde 20, sonraki yarım saniye yüzde 10 fazla ateşlesin sonra normale dönsün istiyorum. Bir yerlerde yapıyorum fakat sonra watt ımı düşürüyor, yükseltmeme izin vermiyor. Adım adım anlatabilirseniz sevinirim.

Sx mini ler arasında en beğendiğim Q mini ama bir sorun var bende yok! gerçekten boyutlar ve ergonomi açısından ( zaten çipine laf söyleyecek çıkmaz heralde ) en nizami mod bence. Temiz bir tane çıkmadı önüme almak için bir tane bulabilirsem bluetooth ile onu bilgisayarıma bile bağlarım heralde :devilish:
Alanın eline yapışıyor sondan :D 2017de aldım :D Hala canavar
Bluetooth olayı güzel indirmek için app storeda birşeyler yapıyoduk ama hatırlayamadım
Konum tr olunca inmiyorum

Ben sx q mini cihazı ios ta kullanıyorum. Yaklaşık 3 yıla yakındır kullandığım ve elimden düşmeyen bir mod. Hatta bluetooh ile eşleştirdikten sonra cihazın ayarları haric cihazın firmware güncellemesini dahi yapıyorum.

Geri