Arkadaşlar elime kullandigim bir ML class mod var mod durduk yere check atomizer hatadi verip atoyu görmüyor ancak pili cikarip taktigim zaman hic birşey olmamış gibi calismaya devam ediyor bunu neden yapabilir ?
hocam konuyu görmemişiz kusura bakmayın
check atomizer demek çipin size hacı baba atomizer takmamışsın demesi yani iletişim kuramaması demek
hemencecik ihtimalleri kurcalayalım
bi ihtimal sizin mod abi ben gidicem diye size haber vermek istiyor maalesef
(bir gece drag2 modumu kaybettim haber de vermedi eşşek check atomizer dedi ve gitti)
ama ml class çipinde böyle bir dert olması çok çok nadirdir
diğer ihtimal yazılımsal, eski versiyonlarda varmış bu hata güncelleme ile gitmiş, cihaz güncel değilse bi son sürüme yükseltip deneyin
bir diğer ihtimal lehimlerde anlık bir kopmadır açıp bakın lehimler taş gibi mi ne olmuş ne bitmiş, hazır açmışken içine likit sıvı vs kaçmış mı bi inceleyin, kaçmışsa kaliteli bir yağsız kontak spreyle temizleyin (açamam ben bunu dersen açsam da anlamam dersen samsundaysan ben kurcalarım)
510pini, yayı bir kontrol edin, 510pin olması gereken yükseklikte mi?
hadi sorun atomizerdeyse? farklı bir ato ile deneme yapın
çözemezseniz yedek modunuz da varsa bir tamirciye yollayın, yüksek fiyat çekerlerse bizden eli tornavida tutan birine yollayın, bana yolla derdim de daha yeni mod tamir ettim lehim malzemem olmayınca tamirciye yolladım zaten eskiden de iyi çekemezdim elimden alırlardı nazik şeylerde swag olsa alırdım da sx mini güzel cihaz