Yanlış hatırlamıyorsam bu mod ilk çıktıgında bu sorun olmuştu bir yazılım yüklemiştik modlara arızayla alakalı değilde çiple alakalı bir sorun Du ama inanın nasıl yapılıyordu unuttum. Bende hala aynı mod var sorunsuz kullanıyorum.510'da temassızlık olma ihtimali yok, pili çıkarıp tekrar taktığımda bazen ateşliyor ama genelde hep check atomizer hatası. Bu sorunu nasıl çözebilirim, elimde başka modda yok. Troy 1x rda ile birlikte kullanıyordum.
hocam merhaba yihilerin pini büyük,elinizdeki atonun altına iyice bakın isolator (izolatör) belli mi? Eğer belli değilse hata verir,ikinci olarak piliniz gerekli amper sağlamıyorsa gene verir,son olarak verebileceğim tavsiye," güncelleme" siteden en son güncellemsini yaparsanız düzelebilir.Ben sl class ta bunları yaşadım,hala pil belli seviyenin altına düşünce aynı hatayı veriyor.
Yanlış hatırlamıyorsam bu mod ilk çıktıgında bu sorun olmuştu bir yazılım yüklemiştik modlara arızayla alakalı değilde çiple alakalı bir sorun Du ama inanın nasıl yapılıyordu unuttum. Bende hala aynı mod var sorunsuz kullanıyorum.
Hocam onu denedim, kısa kaldığında short atomizer hatası veriyor. Sorun %100 modda, üstteki arkadaşların ve yabancı kaynaklardan edindiğim bilgilere göre güncelleme ile çözülüyor ama aksilik ya şarj kablosu girişinde problem olsa gerek bir türlü görmüyor pc. Bayramdan sonra uygun bir tornavida bulup açacağım artık.O sorun troy dan ötürü olma ihtimali yüksek , deck çıkartın,
İçeri bi tahta parçası sokup, bir iki tık çekiçle vurun aşağıdan pin biraz daha çıksın, sonra
Dek in alt vidalarını sıkıp sağlamlaştırın, yerine takın.
Dikkan edin atttali pozitip kutbu tabana tam değsin..
Orjinal kablosu yoksa eğer her kabloyu okumuyor. Huawei telefonum orjınal kablosu oluyor..Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, güncelleme yapacağım ama cihazın kablo girişinde sorun var muhtemelen pc görmüyor bir türlü. Elimde açacak tornavida da olmadığı için şuanlık bekliyor, bayramdan sonra bakacağım artık.
Hocam onu denedim, kısa kaldığında short atomizer hatası veriyor. Sorun %100 modda, üstteki arkadaşların ve yabancı kaynaklardan edindiğim bilgilere göre güncelleme ile çözülüyor ama aksilik ya şarj kablosu girişinde problem olsa gerek bir türlü görmüyor pc. Bayramdan sonra uygun bir tornavida bulup açacağım artık.
Onu hiç düşünemedim elime gelen bir android şarj cihazı ile denemiştim kutusunu bulup deneyeyim hemen.Orjinal kablosu yoksa eğer her kabloyu okumuyor. Huawei telefonum orjınal kablosu oluyor..