Sx mini g class thunderheads blaze solo rta yanık tadı

buckethead

Yeni Üye
merhabalar kolaygelsin sx mini g class mod ve thunderheads blaze solo rta kullanıyyorum 2 gün önce elime g ecti cihazlar yaklasık 2 gündür kafayı yemek üzereyim geldigi ilk gece 2 tane tel yandı tellerim ak47 ve platinium plus pamuk kullanıyorum dry burn isleimini her seferinde sorunsuz yapıyorum ama cihazımda 40 wattan sonra uzun bile cekmeden yanık tadı alıyorum direkt neden bilmiyorum artık kafayı yiyeceğim sarımımda bir hata oldugunu düsünmüyorum 3 tane sardım simdiye kadar bir hata olsaydı 3ünden birinde giderdi diye düsünüyorum teller 0.24 ohm gösteriyor solo bir atomizer oldugu icin gücü mü yetmiyo dicem ama 0.24 ohm bence 40 watt ve üstüne gayet yeterli bi seviye yardımcı olabilicek var mı?

sarım ile coil sistemi farklı vat ister biliyorsunuzdur. mesh ile sarım teller aynı wat gerekmez. ohm bazı tellerde farklı wat ister sizin telden kullanmadım Zivipf SS430 27 kullandığımda ohm düşük verdihi halde düşük vat ile buharlıyordum. baktığımızda 2 sebeb görüyorum yüksek vat yada sıkı pamuklamadan yanar .

sarım ile coil sistemi farklı vat ister biliyorsunuzdur. mesh ile sarım teller aynı wat gerekmez. ohm bazı tellerde farklı wat ister sizin telden kullanmadım Zivipf SS430 27 kullandığımda ohm düşük verdihi halde düşük vat ile buharlıyordum. baktığımızda 2 sebeb görüyorum yüksek vat yada sıkı pamuklamadan yanar .
yani normal mi 40watt üstü yanması

birkaç yere baktım 30. ile 60 wat arası deniyor kullanımda. yani normal gibi sizin wat.
beslemede sorun olabilirmi sıkı pamuklama gibi veya yoğun aromalımıdır tüketdiğiniz şeker oranı yüksek . bazı likitler pamuk coil düşmanıdır.
özünde akla gelenler.
1:sıkı pamuklama
2:yoğun aroma şekerli
3:vg yüksekliği yani 90/10 gibi.
4:wat yüksekliği.

birkaç yere baktım 30. ile 60 wat arası deniyor kullanımda. yani normal gibi sizin wat.
beslemede sorun olabilirmi sıkı pamuklama gibi veya yoğun aromalımıdır tüketdiğiniz şeker oranı yüksek . bazı likitler pamuk coil düşmanıdır.
özünde akla gelenler.
1:sıkı pamuklama
2:yoğun aroma şekerli
3:vg yüksekliği yani 90/10 gibi.
4:wat yüksekliği.
coilim böyle likitim double dripten mr freeze kalitesiz birsey ben de likitten kaynaklı oldugunu düsündüm fakat yine de yanmaması gerektigini düsünüyorum bu akdar cabuk

Ekli dosyalar

• rn_image_picker_lib_temp_4008beb8-9b38-447e-b60b-5ad6d1b65711.jpg
    rn_image_picker_lib_temp_4008beb8-9b38-447e-b60b-5ad6d1b65711.jpg
    41.9 KB · Görüntüleme: 8
dry burn yaparsın . ortadan yanlara ateşlemeyi görürsün o ayrı. video pamuklamayı anlatıyor sıkı olmayan ve pamuk uclarının gevşek oluşu likiti daha iyi emiyor.
besleme iyi olunca telin iç haznesi kuru kalmıyor.

dry burn yaparsın . ortadan yanlara ateşlemeyi görürsün o ayrı. video pamuklamayı anlatıyor sıkı olmayan ve pamuk uclarının gevşek oluşu likiti daha iyi emiyor.
besleme iyi olunca telin iç haznesi kuru kalmıyor.
birazdan tankım bititğinde pamuklamayı bastan telsiz denesem olur mu acaba son 1 telim kaldı çünkü ve bu rtaya önerebiliceğiniz en iyi tel nedir sizce bol duman icin

tamamdır deniyeyim o zamantekrar pamuklayamı dediği gibi kesip öyle yerlestiriyorum değil mi hocam

Sarım öncesi pamuksuz halindeyken hafif turuncu(kırmızı demiyorum dikkat, çok kısa basacaksınız) olana kadar tetiğe basın, eşit renk değişimi oluyorsa ortadan kenarlara doğru, sorun yok.
Görüntü kaydında ne görüyorsanız onu yapın. Önceki attığınız telleri de imkânınız varsa attığınız yerden geri alın :)

Sarım öncesi pamuksuz halindeyken hafif turuncu(kırmızı demiyorum dikkat, çok kısa basacaksınız) olana kadar tetiğe basın, eşit renk değişimi oluyorsa ortadan kenarlara doğru, sorun yok.
Görüntü kaydında ne görüyorsanız onu yapın. Önceki attığınız telleri de imkânınız varsa attığınız yerden geri alın :)
atmadım hocam biri hala duruyo ama diğerini attım galiba o cok kötü yanmıstı cünkü su andeniyorum

atmadım hocam biri hala duruyo ama diğerini attım galiba o cok kötü yanmıstı cünkü su andeniyorum
O teller 1 ay götürür yazık etmeyin 😅
Bence sıkıntınız pamuklamada. Doğru ayarı tutturana kadar biraz daha ince sarabilirsin. Pamuk telin içinden geçerken çok zorlamasın. Keserken de pamuk ucunu tam tabanda bitirirsen dry hit yemezsin.

O teller 1 ay götürür yazık etmeyin 😅
Bence sıkıntınız pamuklamada. Doğru ayarı tutturana kadar biraz daha ince sarabilirsin. Pamuk telin içinden geçerken çok zorlamasın. Keserken de pamuk ucunu tam tabanda bitirirsen dry hit yemezsin.
Watt ayarını da 30 dan başlayarak yavaş yavaş yükselterek keyifli içimi yakalayabilirsin.

Geri