• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara swag px80 bakımı nasıl olmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hansolox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hansolox

Yeni Üye
merhaba herkese iyi forumlar
bugün sipariş etmiş olduğum swag px80 cihazım elime geldi nasty marka likitimle
coili likitleyip kullanıma hazır hale getirdim
coil ve kartuş fiyatları malumunuz pahalı
bu cihazı kartuşunu coilini nasıl uzun süre kullanabilirim bakımı nasıl olmalı neler yapmalıyım neler yapmamalıyım bana söyler beni aydınlatırsanız çok memnun olurum iyi günler

Sarım Kiti ile coil masrafını kısa vadede olmasa da, uzun vadede hafifletmek mümkün olabilir. @BomFunkMyE ile iletişime geçip uygun paket hangisi konuşursunuz. İlk alınan paketin içeriğindeki tel pamuk bitince hangi tel pamuk paketini almak gerektiği gibi bilgileri de sorup ona göre ilerleyen dönem için bilgi sahibi olun ve maliyet hesabı da yapmış olun.

Hazır coillerde zincir çekim, yani peş peşe yapılan çekimler coilin tekrar ıslanmasına fırsat vermediği için yanmasına sebep olabilir, en çok dikkat etmeniz gereken bu olacaktır, gerisi zaten şans herhalde.

Bu cihaz için net birşey söyleyemesem de diğer cihazların kartuşlarını su ile yıkayıp iyice kuruduktan sonra kullanmaya devam ederdim. Çok basit donanımlar olduğu için yıkayıp geçmek büyük sorun olmuyordu fakat sizin kartuş biraz teferruatlı gibi, net birşey söylemek zor. Ayrıca cihaza 510 adaptör alarak atomizer takarak kullanmakta mümkün olacaktır.

coili öldüren likittir temelde, hatalı watt ve seri çekim yapılmazsa likit işin temeli
çok şekerli likitler, kahve-çikolata felan içinde geçer ha birde ilkenin lemon tart klonu, bir tankta gömüyor

Geri