• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Sürekli ohm oynaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comefast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comefast

Community
Merhaba üstadlar, elimdeki fev 4.5s+ atomizeri jomotech lite 76w cihazıma taktığımda gevşekken 0.94 ohm veriyor(olması gereken değer bu) ama cihaza tam sıkarak yerleştirdiğimde ohm değeri 0.50 lere kadar düşüyor. Sorun cihazda mı diye penodat v1 atomizerimi taktım o 0.88 gösteriyor oynama yapmıyor. Fev atomizeri pico cihazıma taktığımdada ohm oynaması yapmıyor. Sorun ne anlayamadım. Fevin 510 pininden mi kaynaklanmakta? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Verdiğiniz bilgilere bakılırsa problemin kaynağı mod'unuz gibi görünüyor. FeV'in 510 pin'i mod'unuzun 510 yuvasına biraz uzun geliyor belli ki ve siz tam sıkınca 510 yuvasındaki kontak noktasına aşırı baskı uygulayarak hatalı bir direnç okunmasına neden oluyor.

Mod'ların 510 yuvalarının teknik olarak bir uzunluk standardı yoktur. Olabiliyor böyle şeyler.

Bunu çözmek için öncelikle FeV'inizin 510 pin'inin tam sıkılı konumda olduğundan emin olun (bunu yaparken 510 pin'inine zarar vermemek adına aşırı zorlamada bulunmayın). Buna rağmen sorun devam ediyorsa da atomizer ile mod arasına bir conta koymayı deneyebilirsiniz. Koyacağınız bu conta standart bir oring olabileceği gibi şu tarz, direkt mod + ato bağlantısına yönelik üretilmiş bir ürün de olabilir (tavsiye ederim, hem bu şekilde mod'unuzu atomizer'ın yarattığı çiziklere karşı da korumuş olursunuz): Dış Bağlantı

Hani olur da bu da bir çözüm olmazsa, kullanımınıza göre mod'unuzu yahut atomizer'ınızı değiştirmeniz gerekebilir. Bunu da unutmayın.

Hocalarım hepinize teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için. Fevde coili hava pinine yatık kullanıyordum. Coil yanma odasına temas ettiği için şase yapıyormuş. Ondan dolayı ohm düşük çıkıyor. Yeni bir telleme yaparak sorunum çözüldü. Şu an her iki atomizerimde biri 0.89 diğeri 0,90 ohm vermekte ve zıplama yada düşme olmuyor. Hepinize tekrardan teşekkür ederim. Ayrıca @Anton hocam conta için çok teşekkür ederim benim gibi kozmetiğe dikkat eden biri olarak epey işime yarayacak. Hemen sipariş geçiyorum

Son düzenleme:
Geri