• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Subtech Dvarw Mtl V2 Parçası Kayboldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Raptoid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lavabo gideri tırtıklı bir hortum şeklinde ise o tirtiklar arasında kalmış olabilir. Bir keresinde kfl2019 plastik afc vidasını kurtarmak için mutfak lavabosunu pırıl pırıl edip akillanmis sonrasında böyle küçük parçaları süzgece koyarak temizlemeye başlamıştım.
Eğer 510 pine takılıyor ise fazla takılmayın. Plastik bir parça uydurup pinle deckin temasını kesin. Eğer tahmin ettiğim parça ise hibrit modlarda sorun yaşanmaması için sonradan eklendi zaten.
Ama coil vidası altındaki peek ise maalesef bir şey uydurmak pek mümkün olmayabilir

bende pert bi dvarw 16 var. onun ki uyarsa seve seve verebilirim :)
edit : yarın kaçak bi buluşma var. dvarw 22 ile karşılaştırırım

Yine yanılmıyor isem uymiyacaktır. Vidalar farklı orjinalde ve peaklerde farklı olarak satılıyor.
ft deki muhtemelen uyucaktır. Alma işi şu aralar biraz meşakkatli alsanız bile gelmesi 2 ay sürer.. (paypal istiyor)
@Gabamarul hocamın dediğide çok mantıklı o tırtıklara bi bakmak lazım :)

Vida o kadar kucukki saramiyorum coil tutan vida ile ayni zaten
Ek olarak berki tek başınıza olmaz ama pense yardımı ile vidayı dikey olarak tutup bir kişide 3-5 tur atsa kafi gelir vidanın yivsiz yerlerine dvarwı satmamış olsam yedekte bende var idi seve sevede yardımcı olur idim :)
Bakalım kısmetse yarın bir orjinal fl22 niyetim var bakalım yine gümrük yine posta bekleme zamanı geldi :)

Yine yanılmıyor isem uymiyacaktır. Vidalar farklı orjinalde ve peaklerde farklı olarak satılıyor.
ft deki muhtemelen uyucaktır. Alma işi şu aralar biraz meşakkatli alsanız bile gelmesi 2 ay sürer.. (paypal istiyor)
@Gabamarul hocamın dediğide çok mantıklı o tırtıklara bi bakmak lazım :)
Paypal turkiyeye kapali idi vpn ile olsa bile turk kredi karti yine olmayacak sanirim ?

Ben de Berserker mini"nin 510 izolatörünü kaybetmiştim. Tokai çakmağın içindeki subap aparatının plastik kısmından bir parça uydurarak kendimce çözüm üretmiştim. İşe de yaradı. 510 yuvasına takıp vidayı sıkınca plastik parça yuvanın şeklini aldı. Sonra kaybettiğim izolatötü buldum ancak kendi üretimimi halen saklıyorum.
IMG_20200728_005042.jpg
:LOL:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri