Anlık Şu An Hangi E-likiti Buharlıyorsunuz? -2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan2200
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Space Jam hakkında yorumun nedir. :)
İçeriğindeki tütün sebebi ile benim pek beklentim yok ama, yorumunu merak ediyorum.
Zıkkım ı beğenmemiştim ben.
Hocam daha tam oturtamadım ilk başta bu ne yav dedim
Tütün ve kuruyemiş gereksiz ağır geldi ama şuan farkettim vanilya bastırmaya başladı vanilya yerine krema olsa daha iyi olabilirdi
Bir süre sonra inceleme konumun altından güncelleyeceğim inşallah

Son düzenleme:
Hocam daha tam oturtamadım ilk başka bu ne yav dedim
Tütün ve kuruyemiş gereksiz ağır geldi ama şuan farkettim vanilya bastırmaya başladı vanilya yerine krema olsa daha iyi olabilirdi
Bir süre sonra inceleme konumun altından güncelleyeceğim inşallah
Kesinlikle krema vanilyadan çok daha iyi oluyor.
Boss reserve salt ta aynı şeyi yaşadım ben, sanki muz yerine Ceviz doldurmuşlardı içerisine.

hayattaaa, ha pratik mi pratik,ancak benim gibi bu işin gerçek büyüsünü hasbelkader yakalamış insanlara sadece oyuncak.

wenax m1 var bende de. gercekten cok begendim ve gercekten cok pratik. insan yuku hafiflemis gibi hissediyor.
fakat benim gibi %90 NET tutun tercih edenler icin surdurulebilir gelmiyor bana. RTA'de 2-3 ml kullanim sonrasi telin/pamugun halini gorunce podun icini dusunmeden edemiyorum ve tabi ki kartusu atasim geliyor :LOL: tek kullanimlar pazardaki meyve tezgahi gibi oldugu icin benlik degil.
hal boyle olunca rta halen en iyi secenek.

bir de pod piyasasi cok hizli degisiyor. aha bu tamamdir dedigin urunun kartuslarini bulamiyorsun birkac ay sonra.
bir de atesliden sonra driptip neyse en azindan seklen benziyor ama cogu podun agizligi da garip. sevemedim .

Grandmaster
içeriliği: Muz, Fındık, Fıstık, Karamel,Fransız Vanilyası
ön pilanda muz arkasında fıstık onu takip eden vanilya... fındık tadı alamadım ama zaten böyle güzel geliyor bana.

Geri