pico ya da olur hem?Güzel aparat, ama yurt içinden bulmak, o çok zor, yurtdışından takılmadan gelir gibi.
Bende baktım da picoya olmuyormuş be yaa, 25 mm...pico ya da olur hem?
Malzeme kalitesi onemli, pratik birşey gibi duruyor ama kalitesizse çöp olma ihtimali yüksek,Bu epey eski bir aparat. Kullanışlı olmadığı konusunda yorumlar vardı.
Hocam malzeme kalitesinden ziyade kullanabilirlik açısından pek sevilmemiş derlerdi. Denemedim bilemiyorumMalzeme kalitesi onemli, pratik birşey gibi duruyor ama kalitesizse çöp olma ihtimali yüksek,
Kullanışlı değil yorumları belki de squonk mod lobisinin isidir
Gerçekten kullanışlı olmayan bir aparat. Dolumu ayrı bir sıkıntı. Sonradan, rahat doldurabilmek için özel şişe bile çıkarttılar. Şişeye baskı uyguladığınızda, likit kanalının z şeklindeki yapısından dolayı likit tanka çok zor çıkıyor.Malzeme kalitesi onemli, pratik birşey gibi duruyor ama kalitesizse çöp olma ihtimali yüksek,
Kullanışlı değil yorumları belki de squonk mod lobisinin isidir
Bende squonk moda geçiş için düşünmüştüm, pico için fikir verdikten sonra hocam, artık squonk tecrübeme başka türlü başlayacam...Squonk modun birini mtl ye baglamisken DL için belki böyle bir çözüm olabilir demiştim de sanırım ikinci modu almaktan başka çare kalmıyor, oysaki çok zihni sinir bir proje gibi gelmişti bana bu sqounk şeysi
Selamlar arkadaşlar,
Video'da ki cihazdan kullanan var mı?
Ülke sınırları için de bulmak mümkün mü?
Neler aldınız fiyat marka modelleri nedir?Bu kadar olumsuz yorumdan sonra squonk mod aldim 3 tane ,her şey çoh da güzel oldu
Selamlar,Neler aldınız fiyat marka modelleri nedir?