• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Squonk Yapıcısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ares3535
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Malzeme kalitesi onemli, pratik birşey gibi duruyor ama kalitesizse çöp olma ihtimali yüksek,
Kullanışlı değil yorumları belki de squonk mod lobisinin isidir:)
Gerçekten kullanışlı olmayan bir aparat. Dolumu ayrı bir sıkıntı. Sonradan, rahat doldurabilmek için özel şişe bile çıkarttılar. Şişeye baskı uyguladığınızda, likit kanalının z şeklindeki yapısından dolayı likit tanka çok zor çıkıyor.:)

Squonk modun birini mtl ye baglamisken DL için belki böyle bir çözüm olabilir demiştim de sanırım ikinci modu almaktan başka çare kalmıyor, oysaki çok zihni sinir bir proje gibi gelmişti bana bu sqounk şeysi

Squonk modun birini mtl ye baglamisken DL için belki böyle bir çözüm olabilir demiştim de sanırım ikinci modu almaktan başka çare kalmıyor, oysaki çok zihni sinir bir proje gibi gelmişti bana bu sqounk şeysi
Bende squonk moda geçiş için düşünmüştüm, pico için fikir verdikten sonra hocam, artık squonk tecrübeme başka türlü başlayacam...

Polis durdursa örnek diyalog ;

pol*s - o elindeki nedir ?

kullanıcı - hangi elimdeki ?

Pol*s - len felsefe yapma

Kullanıcı -heaa bu mu elektrikli cigura

Pol*s - alın bunu alın

Yarın ki manşet belli yeni otantik desenli taşınabilir suikast silahı

Not: bunu goygoya koyacaktım ama idare edin lütfen :p:ROFLMAO:

5816

İlk çıktığında araştırıp soruşturmadan ben bunu smoant battlestar üstüne takar keyfime bakarım diye almıştım.
Malesef sadece boru tipi modlar için yapılmış. Sonra çıkan versiyonlarda bunu düzeltmişler sanırım.
Açıkçası çalışmasında, likit göndermesinde hiç sorun yaşamadım. SMPL ve Nemesis mod ile bir süre kullandım.
Çok fazla tüp mod kullanmadığımdan evde yatıyor.

Geri