• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Spica Pro (Patırdama) Sorunu Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brus77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brus77

Community
Selamlar.
Spica Pro ile maalesef klon pamuktan kaynaklı olduğunu düşündüğüm patırdama ve nadiren de olsa ağza likit sıçratma durumu yaşadım.
Çözümü ise aralıklı coil içerisine pamuğu, kıvırarak mümkün mertebe çok bırakıp, coil dışını ise oldukça seyrelterek buldum.
(Kesin çözüm olmadı malesef. 1-2 gün atomizeri kullanmazsam yine aynı durum oluşuyor)
Bazı atomizerlerde de bu durum seyrek te olsa yaşanıyor.
Çözüm için başka önerisi olan var mıdır?
Saygılar.

Selamlar.
Spica Pro ile maalesef klon pamuktan kaynaklı olduğunu düşündüğüm patırdama ve nadiren de olsa ağza likit sıçratma durumu yaşadım.
Çözümü ise aralıklı coil içerisine pamuğu, kıvırarak mümkün mertebe çok bırakıp, coil dışını ise oldukça seyrelterek buldum.
(Kesin çözüm olmadı malesef. 1-2 gün atomizeri kullanmazsam yine aynı durum oluşuyor)
Saygılar.
birleşik sarım ve daha sıkı pamuklama deneyebilirsiniz hocam

Birlesik veya cok cok hafif aralikli bobin ve besleme sorunu yaratmayacak kadar siki pamuk catirti/patirtiyi oldukca azaltiyor.

alinti yaptigim kisim ne yaparsaniz yapin olur cunku bekleyince pamuk haddinden fazla likit toplar ve atesleyince sicratma yapar. o sirada cekim de yaparsaniz agiza likit gelme durumu olasidir. onerim uzun sure kullanmadizda, cekim yapmadan 4-5 sn atesleme yapin. zaten buyuk bir patlama sesi duyarsiniz, 3-4 firt sonrasinda da kaybolur. likit beslemeyi de kapatin bence kullanmadiginiz zaman.

Bence başka bir pamuk edinin hocam, klon pamuk kullanmaya devam ettikçe tekrarlanacaktır, sadece süre uzar çeşitli yöntemlerle. Emiciliği kötü olduğundan dolayı likit haddinden fazla geliyor dolayısıyla patırdama ve likit sıçratma hadisesi gerçekleşiyor. Kesin çözüm olarak pamuk markasının değişmesi geçici çözüm olarak da bitişik sarım ve sıkı bir pamuklama olabilir. Spicanın besleme delikleri önüne tam o ölçüde bir pamuk yerleştirip sarım yaptığınız pamuğu da ona yaslayarak emiciliği geciktirmeyi deneyebilirsiniz belki arada bir katman daha olduğunda yaşadığınız sorun süre açısından seyrekleşir.

Bu gün geldi pamuklarım.
Kesinlikle orj prime (koddan doğrulandı) + Rayon + bağcıklı pamuklardan aldım.
Bir önceki (orj sandığım) Cotton bacon v1'in fotolarını firmaya doğrulama için gnderdim ama cevap gelmedi.
Bakalım bu pamuklarla nasıl sonuç alacağım.
Saygılar.

Bu gün geldi pamuklarım.
Kesinlikle orj prime (koddan doğrulandı) + Rayon + bağcıklı pamuklardan aldım.
Bir önceki (orj sandığım) Cotton bacon v1'in fotolarını firmaya doğrulama için gnderdim ama cevap gelmedi.
Bakalım bu pamuklarla nasıl sonuç alacağım.
Saygılar.
Arka kısımda kod var ise orjinal olma şansı çok yüksek lütfen ürün alırken seçici olalım.
Piyasada klonu olmayan (bilinmeyen) pamuklarda var tercih edile bilir kafamız rahat olur.
Paket karşılaştırmaları vardı sanırım birkaç yerde dikkat edilerek firmaya sormadan da anlaya biliriz efendim

Selamlar.
Saygılar.
Atomizer birkaç gün bekleyince pamuk çok besleniyor durduğu yerde patlama çatlama aşırı fazla oluyor normal dl atomizerlerde durum davada vahim
Aralıklı sarım normal ateşleme gücü
Hafif sıkı sarım ve orjinal ürünler (pamuk tel atomizer) çözüm olucak tır ama unutmayın 1000 1500 tl lik ürünlerde de bu tarz sorunlar oluyor.
(ORJİNAL Dvarw da gece uykularınızı kaçırır patlama çatlama ama alışıyorsun aşırı değil)

Geri