• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Spica Pro Kapak Sıkışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reapert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

reapert

Community
Severek kullandığım spica pro'da bugün dolum kapağını açamıyorum. Enretesan şekilde kaynak olmuş gibi sıkışmış. ameliyat eldiveni kullandım, zorladım fakat bir türlü açamıyorum. Değişik bir çözüm öneriniz varsa çok yardımcı olmuş olursunuz.

En gıcık olduğum şey en sevdiğim malzemelerimden soğumama neden olan şey spicam yok onun kapağını bilmiyorum ama ben genelde peçete veya bez üzerinden pense ile tutup çeviriyorum

benimde başıma geldi. biraz soğukta bekletip sonra aşağıdaki aletle kolayca açtım
Ekli dosyayı görüntüle 28541
Hocam sana çok teşekkür ederim. 6 saattir uğraşıyorum, buzdolabında dondurdum, ameliyat eldiveniyle açılmadı, havlu-kargaburun kombosuylada olmadı ama bu plastik alet açtı. Gerçi çok yormuştum pes etmişte olabilir. :)

Hocam sana çok teşekkür ederim. 6 saattir uğraşıyorum, buzdolabında dondurdum, ameliyat eldiveniyle açılmadı, havlu-kargaburun kombosuylada olmadı ama bu plastik alet açtı. Gerçi çok yormuştum pes etmişte olabilir. :)

geçmiş olsun :) işe yarıyo bu alet kesinlikle. kargaburun havlu yinede sağlam tutmuyor kaçırıyor. ama bu alette dişli spicanın topcapte dişli tuttumu tam tutunuyolar birbirine. (y)

Geri