alper1015
Community
4 sene kadardır elektronik sigara kullanıcısıyım. Yaklaşık 2 senedir de mtl atomizer dünyasında kaybolmuş durumdayım. 2bucuk ay önce salt rtayı keşfettim ve salt likitle sigaraya son verdim ve saltı da bıraktım. Ondan öncesinde bir çok mtl atomizer kullanmıştım zaten. En sevdiğim ve en uzun süre kullandığım kayfun lite plus v2 idi. Salt rta dan bir süre once satmıştım onu. Sigarayi birakana kadarki süreçte bu ayrılık ikimize de iyi gelmiştir diye düşünürek sattığım arkadaştan geri istedim sağolsun kırmadı beni. Heyecanla kurdum ve doldurdum ama tatmin etmiyor bir kaç gün içerisinde tekrar sıkıldım ve canım sigara istiyor. Atomizeri tekrar satışa çıkarmaya yüzüm yok açıkçası ama mecbur. Salttan sonra iyi bir başlangıç olur diyerek 18mg nikotinden başlayıp hafif hafif düşürürüm dedim ama sanırım tutmayacak bu iş. Sizce ne yapmaliyim ? Sorun bende mi yoksa salt likitin verdigi doygunluğa alıştığım icin mi oldu bu durum? Veya bu ayrılık bize yaramamış mı ? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Oyla
0