• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Sorun sende değil bende

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper1015
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alper1015

Community
4 sene kadardır elektronik sigara kullanıcısıyım. Yaklaşık 2 senedir de mtl atomizer dünyasında kaybolmuş durumdayım. 2bucuk ay önce salt rtayı keşfettim ve salt likitle sigaraya son verdim ve saltı da bıraktım. Ondan öncesinde bir çok mtl atomizer kullanmıştım zaten. En sevdiğim ve en uzun süre kullandığım kayfun lite plus v2 idi. Salt rta dan bir süre once satmıştım onu. Sigarayi birakana kadarki süreçte bu ayrılık ikimize de iyi gelmiştir diye düşünürek sattığım arkadaştan geri istedim sağolsun kırmadı beni. Heyecanla kurdum ve doldurdum ama tatmin etmiyor bir kaç gün içerisinde tekrar sıkıldım ve canım sigara istiyor. Atomizeri tekrar satışa çıkarmaya yüzüm yok açıkçası ama mecbur. Salttan sonra iyi bir başlangıç olur diyerek 18mg nikotinden başlayıp hafif hafif düşürürüm dedim ama sanırım tutmayacak bu iş. Sizce ne yapmaliyim ? Sorun bende mi yoksa salt likitin verdigi doygunluğa alıştığım icin mi oldu bu durum? Veya bu ayrılık bize yaramamış mı ? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Oyla 0
Azcık sabır azcık da irade 18 de değil 12 mg ve doygunluk hissi diye birşey yoktur ya bence çünkü doymuyorsun ne içersen bir üstü bir üstü hep bir üstü
Bende salt kullandım zamanında saltdan freebase geçmek gerçekden güç ama birazcık sıkın dişinizi derim ve aklınızda doygunluk mantığını cıkarın

4 sene kadardır elektronik sigara kullanıcısıyım. Yaklaşık 2 senedir de mtl atomizer dünyasında kaybolmuş durumdayım. 2bucuk ay önce salt rtayı keşfettim ve salt likitle sigaraya son verdim ve saltı da bıraktım. Ondan öncesinde bir çok mtl atomizer kullanmıştım zaten. En sevdiğim ve en uzun süre kullandığım kayfun lite plus v2 idi. Salt rta dan bir süre once satmıştım onu. Sigarayi birakana kadarki süreçte bu ayrılık ikimize de iyi gelmiştir diye düşünürek sattığım arkadaştan geri istedim sağolsun kırmadı beni. Heyecanla kurdum ve doldurdum ama tatmin etmiyor bir kaç gün içerisinde tekrar sıkıldım ve canım sigara istiyor. Atomizeri tekrar satışa çıkarmaya yüzüm yok açıkçası ama mecbur. Salttan sonra iyi bir başlangıç olur diyerek 18mg nikotinden başlayıp hafif hafif düşürürüm dedim ama sanırım tutmayacak bu iş. Sizce ne yapmaliyim ? Sorun bende mi yoksa salt likitin verdigi doygunluğa alıştığım icin mi oldu bu durum? Veya bu ayrılık bize yaramamış mı ? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
bir ara sürekli salt kullanınca benzer bir his oluştu. ben sigaraya dönmedim hiç ama daha sık pipo içer oldum, haftada 2 kere içerken önce 4e sonra her akşama dönüştü :)
çözümü kendimce şöyle buldum. içtiğim 50mg halo tribeca ile 12mg halo tribecayı %50 salt %50 freebase olarak 10ml karıştırdım. bir hafta bunu tükettim. sonraki hafta %20 salt'a sonraki hafta %10 salta düşürdüm. şu an 12mg içiyorum ve günlük tüketim miktarım tekrar normale döndü (2-3ml).

Hocam öncelikle sakin olun ve bunun sadece bir psikolojik etki olduğunu unutmayın bu konuda sadece bilinçli hareket etmek çok önemli çünkü bir anlık umursamazlık ya da bir kereden bir şey olmaz demek sizi en başa döndürebilir.

Biraz sabır edin ve bu semptomlara alışmaya çalışın

Rda Atomizeri öndermiş bir hocam etkili olabilir

Herkese teşekkür ederim.Gece psikolojik destek aldim bırakmış bir abiden???? Sanırım bu iş kendimi motive etmeden olmayacak sabretmek gerek. Atoya alışmak bağ kurmak, araç olduğunu tekrar hatırlatmam gerek kendime. Zaten ilk kez bırakmayı başardım bu yoldan geri dönüş 3 paket sigaraya eşdeğer, akıl kârı değil

Bende de tam olarak olmasa da benzer bir durum var... Penodat 'tan gayrısı kesmiyor, 1.2 ohm mtl clapton ile birlikte oldukça tatminkar oldu, başka başlık kullandığımda ateşli içiyorum... Marka reklamı değil ya da en iyisi benim tercihim demek için de değil yazdıklarım,yanlış anlaşılmasın ama salt da kesmiyorsa...!! Hayret diyorum...

Hybrid likit üreticiler tarafından yavaş yavaş üretilmeye başlandı, 20 mg sınırının olduğu Avrupa’da 20 mg saltbase hissettirmiyor ve 20 mg freebasei de pek çok kişi içemiyor böylece freebasein vurumu ya da sertliği
ile saltbasein daha çabuk etki etmesi mi diyeyim artık ortaya karışım likitleri çıkarttı.

Sadece salt içtiğim dönemlerde aynı şeyi ben de yaşadım, hatta öyle ki 1.5 yıldır sigarayı bıraktım ama böyle ayda yılda bir canım çeker hep salt kullandığım zamanlarda oldu bu. Gün içinde podda salt, atomizerde free nic kimi zaman birinden kimi zaman diğerinden içiyorum herhangi birini tek kullanmıyorum.

Salt ve free nici karıştırmak sonra zamanla saltı düşürmek bence de çok mantıklı bir fikir Gabamarul üstadın söylediği gibi

Geri