• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Sorun modda mı atomizerde mi bilemedim...

GaziHazar

Admin
Herkese merhabalar,

Bir süre önce kylin m rta aldım. bir süre therion 133 ile kullandıktan sonra asmodus reborn moduma taktım... son 2-3 gündür ne zaman asmodusta sarım yapsam: dryburn yaptığımda düzgün okuma yapıyor daha sonra pamuklama yapıp likitliyorum. daha sonra tanka likit ekliyorum check atomizer diyor bir iki ateşleme yapıyorum kısa kısa ohm okuyor 0,24 olarak. sonra bir çekim yapayım diyorum çatır çutur yakıyor ölüyordum öksürükten, ohm a bakıyorum 0,86 ya da 1,3 yazıyor. elimdeki tarot nanoya takıyorum canavar gibi çalışıyor ve güzel bir içim sağlıyor. ondan çıkarıp yine asmodusa takıyorum check atomizer diyor ya da yanlış okuyor ohmu. ancak elimde coilli manta tank var onunla düzgün çalışıyor asmodus (ohm 0.43 okuyor 0,4 lük coili). therion da denedim kylin i onda da sorun olmadı. asmodusda kullanma sebebim watt modunda soft normal hard gibi seçenekler var ve ben softu kullanmayı tercih ediyorum, ancak therionda böyle bir ayar yok.

öneri ve tavsiyelerinizi bekler sağlıklı günler dilerim.

peşinen teşekkürlerimle,

reborna hiç heat sink taktınız mı hocam ya da herhangi bir atomizerinizi reborna fazlaca sıkıladınız mı, belki modun 510 pini fazla aşağı kaymış olabilir diye soruyorum
bir kere bende öksürüğe boğuldum dedim bu ne neoluyorum o günden beri kurulumda verdiği ohma ve verdiğim volta bakmadan ateşleme yapmam hatta bir iki kere çekmeden boş bile ateşleyebilirsiniz kısa kısa

reborna hiç heat sink taktınız mı hocam ya da herhangi bir atomizerinizi reborna fazlaca sıkıladınız mı, belki modun 510 pini fazla aşağı kaymış olabilir diye soruyorum
bir kere bende öksürüğe boğuldum dedim bu ne neoluyorum o günden beri kurulumda verdiği ohma ve verdiğim volta bakmadan ateşleme yapmam hatta bir iki kere çekmeden boş bile ateşleyebilirsiniz kısa kısa
Heat sink nedir bilmiyorum hocam ancak bu saydigim iki atomizerden baska takmadim hic. Bir de bi nokta tik diye bir ses geliyor ilk zamandan beri atomizer takarken sanki daha zorlamana gerek yok gibi. Zorlamiyorum da zaten donusu bitince bitiriyorum

heat sink mod ile atomizer arasına takılan soğutucu. Başıma geldiği için dedim modun pinini içine kaçırmıştım meğer soğutucunun 510 ucu uzunmuş.
kylinin 510 pini düz mü sıkmak için tornavidalı mı acaba onu mu sıkmak gerek, aklıma başka bir şey gelmiyor

Modun pininden kaynaklıdır azizim. Bir cımbızla dürtükle eski yerini alıyor mu diye almıyorsa değişilmesi gerekir yada tamirat görmesi . Bu sorun Jack Vapor larda da çokça olur. Özellikle TCR kullanımında sıkıntı yaratır.

Geri