• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Smoky Texas Savage Rdta Hakkında

Nickim10Harf

Community
IMG_20200204_115136.jpg
Arkadaşlar RTA ve rda Atomizerim var fakat bir de rdta Atomizer edinmek istiyorum Smoky Texas Savage Rdta düşünüyorum. Bu Atomizer hakkında bilgisi olan varmı aramızda

rdta kullanan arkadaşlarıma bir sorum olacak

rdta Atomizeri diğerlerinden ayıran bir özellik varmı

aroma konusunda nasıl

kullanışlımıdır

pratikliği varmı

Oyla 0
Bu atomizer hakkında bilgim yok ama RDTA kullanıyorum arada sırada. Aroma performansları genel olarak RDA gibi oluyor, ek olarak altında tankı oluyor ve damlatma ile uğraşmıyorsunuz. Kimi RDTA'lar dik konumda vakumlamaya/atomizer hareketine bağlı olarak besleme yapmak için çelik halatlar kullanılıyor (çoğunlukla MTL RDTA'larda), kimi RDTA'larda pamuğu alttaki tankın içine sarkıtmak gerekiyor, kimi RDTA'larda da tankı yan yatırmanız/ters çevirmeniz ile besleme yapıyor. Genel olarak coil montajı ve pamuklaması kolay, aroma performansı yüksek, bakım ve temizlikleri kolay sistemler denebilir. Bunun yanı sıra RDA mantıklı olmasına bağlı olarak ılık/sıcak buhar, düşük boğaz vurumu denebilir. Tabii ki bunlar genel değerlendirme, çok farklı performanslar da çıkabiliyor. RDTA'lar dolum çoğunlukla RTA'lar kadar pratik olmuyor denebilir ya da benim kullandıklarım öyleydi. Bu konuda açık kapı bırakayım :)

Özetle genel olarak sevdiğim bir sistem ama buhar sıcaklığına bağlı olarak çok kullanabildiğim sistemler değiller. Keza boğaz vurumu ve nikotin tatmini konusunda da denediğim RDTA'lar pek ihtiyacımı karşılamamıştı. MTL kullanıcısıyım bu arada, çok ender arada DL tüketim yapıyorum, o zaman Stargate RDTA kullanıyorum. Brunhilde MTL'i denemeyi çok istiyorum :) MTL RDTA olarak da Le Zephyr var elimde ama kendisi ilginç bir atomizer. Pek sık kullandığım söylenemez, hatta en son ne zaman sardım kullandım, hatırlamıyorum.

Geri