Evet coili likit damlatıp 20 dk bekletiyorum ve 15-25 w aralığında kullanıyorum.Hocam coili takmadan, coilin pamuklarına likit damlatıp sonra kartuşa taktığınızda likiti doldurup bi 10-15 dakika beklediniz mi?
Edit: Kaç watta buharlıyorsunuz hocam?
Hocam taktığımda coili buhar çok az geliyordu ve her çektiğimde öksürten yanık tadı geliyordu.0,16 biraz sıcak buhar atabilir mesala 4 yada 5 puff yapınca altdan elinizle kontrol edin baya ısınıyor aroma buhar iyi tek sorunu aşırı ısı .
0,25 sanırım 0,3 tadındadır diye tahmin ediyorum orta derece bir içim verir aroma ve buharda ben genelde severim 0,3.
0,6 merak etdiğim bir coil aslında hiç almadım denemedim ama mtl yakın bir içim veriyordur heralde yani dl ve mtl arası.
iki seçenek var bol buhar ve orta derece aroma istiyorsanız 0,16 yada orta derece ağızdan ciğere yakın bir içim yanı orta derece buharsa 0,4 ideal olabilir. tabi 0,4 RPM kartuşuna uyar RPM2 uymaz. ama içimi iyidir .
Hocam öncelikle çok sağolun.0,4 almışınız anladığım kadarıyla bununla salt içebilirsiniz ama düşük nikotin varsa ağızdan ciğere çekim imkanı veriyor çevremde kullanan arkadaşlarım var.
bunuda bence inceleyin çok kullanışlı bir seçenek 1 paket 5,li coil 420.tl cıvarı ama smart coil aldığınızda 540.tl içinde 6 adet tel ve pamuk var 1 şerit pamukla 2 sarım yapılıyor buda 12 sarım demek ve 6 adet teli 6 ay rahat kullanırsınız bu sadece 1 kereye mahsus bir fiyat sonrasında tel pamuk aldığında 10,adetli 300.tl veriyorsun yani 10 adet coil 300,tl geliyor bunuda düşün.
Üstünde yazdığı gibi 25 w dan yukarı çıkmadım bileKutunun veya her bir coilin/bobinin üzerinde hangi güç aralığı yazıyor ona bakınız önce. O aralıkta kalmanız gerekiyor.
Bunun haricinde bazı bobinlerde minimum PG oranı yazar, atıyorum 40 PG min. Bu iki madde haricinde dikkat edeceğiniz hiçbir şey yok.
Sahte ürün konusuna yapacak bir şey yok, kutuda sorgulama vb. varsa denersiniz, yoksa güvenilir bir satıcı bulacaksınız.