• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Smok X Priv Likit Akıtıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wesff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wesff

Yeni Üye
Merhabalar iyi forumlar. 3 gün önce smok x priv model e sigarasını aldım ancak 3 gündür cihaz aşırı bir şekilde likit akıtmakta. 2-3 duman aldıktan sonra masaya koyuyorum ve 1-1.30 saat sonra hava kanallarından likit akmaya başlıyor. dün tekrardan hava kanallarını kapatıp koydum, bir kaç saat sonra alıp hava kanalını açtım ve şarıl şarıl likit aktı üzerime. Makineyi gayet sevdim ama bu nedenden dolayı beni kendisinden soğuttu ve rafa kaldırdım. Çözüm olarak kutusundan çıkan yedek atomizer'ı taktım, likit markası değiştirdim ama nafile. Yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim ,zira makineyi çöpe atmama az kaldı.

Ürünü sıfır mı 2. el mi aldınız. Yedek atomizer derken coilden bahsediyorsunuzdur diye varsayıyorum. Coil, anladığım kadarı ile çevrilerek vida gibi takılıyor bir video izledim ve iyi sıkılmazsa sızdırabileceği gibi bir yorum yapıldı, herşeyden önce bunu bir gözden geçirin.
Bu arada Atomizer defolu olsa bile ki sanmıyorum muhtemelen deneyimli bir kullanıcı değilseniz gözünüzden birşey kaçıyordur, cihaza yeni bir atomizer alarak bile çözüme ulaşabilirsiniz yani hemen pes edip birşeyleri atmayın. Bütün oringleri (contaları) vs vs gibi herşeyin yerli yerinde doğru takıldığından emin olun.

Ürünü sıfır mı 2. el mi aldınız. Yedek atomizer derken coilden bahsediyorsunuzdur diye varsayıyorum. Coil, anladığım kadarı ile çevrilerek vida gibi takılıyor bir video izledim ve iyi sıkılmazsa sızdırabileceği gibi bir yorum yapıldı, herşeyden önce bunu bir gözden geçirin.
Bu arada Atomizer defolu olsa bile ki sanmıyorum muhtemelen deneyimli bir kullanıcı değilseniz gözünüzden birşey kaçıyordur, cihaza yeni bir atomizer alarak bile çözüme ulaşabilirsiniz yani hemen pes edip birşeyleri atmayın. Bütün oringleri (contaları) vs vs gibi herşeyin yerli yerinde doğru takıldığından emin olun.
Hocam oringlerde sorun var diyorlar genelde, oringleri nasıl düzgün takabilirim?

Yani oring takmak için doğru yöntem diye birşey var mı bilemiyorum. Sanırım sizin cihazın atomizeri aşağıdaki videodalardaki emin olamadım. Yine de örnek olması açısından paylaşayım. Videoları izleyin, bıçak tehlikeli olacağından cımbızınızı kullanın bence. Hepsini izleyin belki bir detay yakalarsınız.
Akıtmanın sebebi oringler olmayabilir bunu da gözden çıkarmayın. @comandante hocam online olduğunuzdan size soralım başka bir sebebi olabilir mi sizin bildiğiniz.
How to replace Smok TFV12 seal ring|VaporFan.com

TFV12 Cloud Beast KING - Custom Color O-Ring Swap - Tutorial

TFV12 Prince "Custom" Color Oring / Seal Replacement. "How to Installation Video"

Tam aksine biz senden bir çözüm bekliyoruz, hadi bakalım ne kadar marifetlisin görelim. Balık tut tut nereye kadar az biraz vatana millete faydan olsun :ROFLMAO: Aynı anda iki kişiye faydan olacak hoca çalıştır parmakları.

Geri