Komşu forma baktınmı?arkadaşlar smok nord 4 rpm rba coil nerden temin edebilirim
Tuncay en uygun fiyatlı şubat'ta var sende arkadaşa özelden ne yapacağını anlatırsınbende oradan yasaklıyım ilan bölümüne bakamıyorum oradan rıca edebilirsin birilerine baksınlar stokda kimde vardır diye. yada açabiliyorsan başlık yani konu açarak talebde bulun.
halletdik kardeşim işlem tamam salı günü elinde olur coili arkadaşın. şubat siparişi aldı.Tuncay en uygun fiyatlı şubat'ta var sende arkadaşa özelden ne yapacağını anlatırsın
Sağolasın yardımlaşma iyidir.????halletdik kardeşim işlem tamam salı günü elinde olur coili arkadaşın. şubat siparişi aldı.
Esf uyeligim baya suredir bekliyor banada yardimci olabilirmisiniz nord 4 var ancak yeterli bulmiyorum mtl icin rba rpm icin subat hanima ulasmak veya baska sekilde temin etmek istiyorum forumdan yardimlarinizi bekliuorumhalletdik kardeşim işlem tamam salı günü elinde olur coili arkadaşın. şubat siparişi aldı.
Hanımefendi diye düşündüm kusura bakmayın, konu hakkında nasıl ilereme kaydederim ? Yardım edebilecek biri varmıdır ?Subat hanım olduğunu yeni öğrendim ????