• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Smok Novo 2

umutkardess

Community
İyi günler herkese
Podu kullanmaya çalıştığımda 4 kere mavi ışık yanıp sönüyor ateşleme yapmıyor.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hocam teşşekkür ederim temizledim o gösterilen yerleri ama olmadı bide o ilk videodaki novo 1 in o paneli açık novo 2 de kapalı yapmışlar orayı çıkartmaya cesaret etmedim yanlış birşey yaparım diye
Rica ederim. Biraz daha bakındım ama pek bir şey bulamadım????‍♂️ Çözüm önerebilecek biri yardım eder umarım.

Unutmadan, Reddit’te şöyle bir şeye rastladım, alakası olup olmadığını bilmiyorum, eklemiş olayım,
7BF514FF-6BDC-4C1F-A028-821B3CADBCB0.jpeg

Rica ederim. Biraz daha bakındım ama pek bir şey bulamadım????‍♂️ Çözüm önerebilecek biri yardım eder umarım.

Unutmadan, Reddit’te şöyle bir şeye rastladım, alakası olup olmadığını bilmiyorum, eklemiş olayım,
Ekli dosyayı görüntüle 39909
içindeki tellerden bahsediyor sanırım onların yerini değiştirmiş benim tahminim nefes sensörü yerinden likit kaçtı içine ama o içini açmaya cesaret edemiyorum birşey bilmediğim için yinede teşekkür ederim

Geri