• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Smok nord 4 likit tadı sürekli değişiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emreceng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emreceng

Yeni Üye
Selamlar ortalama 1 ay önce smok nord 4 satın aldım. Rpm 0.4 mesh coil 20-25W ile kullanıyorum. Rba coil de almıştım ancak bir türlü beceremediğim için şimdilik kenarda duruyor. S... Kimyadan aldığım drifter bar aromasını 70vg 30 pg şekilde demleyip kullanıyorum. Likitler demlendikten 1 hafta sonra tıpkı puff barlar daki gibi aroma alıyordum. Daha önce coil de değiştirdim, yanık buruk ve aroma dan uzak bir tat geliyor. 3 farklı aroma almıştım üçüde aynı durumda. Belki yanmıştır diye coil değiştirdim bugün 20 dk pamuğun likiti emmesini bekledim ancak durum aynı. Çekim yaparken verdiği hissiyat rpm2 deki gibi buharı yoğun değilde hava çekiyormuş gibi hissettiriyor. Acaba cihazda mı bir sorun var yoksa likitte mi?

hava kanalını %50 kapalı yap yada tek tarafı kapa diyerini %70 açık konuma getir öyle dene .
ben genelde her iki tarafı %50 açık yapardım.
böyle bir coil alsan daha tasaruflu olur.

Selamlar ortalama 1 ay önce smok nord 4 satın aldım. Rpm 0.4 mesh coil 20-25W ile kullanıyorum. Rba coil de almıştım ancak bir türlü beceremediğim için şimdilik kenarda duruyor. S... Kimyadan aldığım drifter bar aromasını 70vg 30 pg şekilde demleyip kullanıyorum. Likitler demlendikten 1 hafta sonra tıpkı puff barlar daki gibi aroma alıyordum. Daha önce coil de değiştirdim, yanık buruk ve aroma dan uzak bir tat geliyor. 3 farklı aroma almıştım üçüde aynı durumda. Belki yanmıştır diye coil değiştirdim bugün 20 dk pamuğun likiti emmesini bekledim ancak durum aynı. Çekim yaparken verdiği hissiyat rpm2 deki gibi buharı yoğun değilde hava çekiyormuş gibi hissettiriyor. Acaba cihazda mı bir sorun var yoksa likitte mi?
hocam ben drifter cola aromasında değişik bir bitiş tadı alıyorum podda dl içimde olmadı ama, bu böyle viskiden biradan veya dandik meyve suyundan sonra damakta kalan tat gibi
kötü değil ama rahatsız etti beni
bazı coiller hatalı olabilir, belki coildendir, başka cihaz varsa deneyebilirsim
belki de aromada veya basede sıkıntı olabilir mi? @AromaBurada da getirdi bu markayı, birde ordan alıp deneyin

hava kanalını %50 kapalı yap yada tek tarafı kapa diyerini %70 açık konuma getir öyle dene .
ben genelde her iki tarafı %50 açık yapardım.
böyle bir coil alsan daha tasaruflu olur.
Teşekkür ederim hocam. Wotofo coil lere 1.2 ohm gibi yüksek değerli teller kullanabiliyormuyuz bilginiz varmı?

hocam ben drifter cola aromasında değişik bir bitiş tadı alıyorum podda dl içimde olmadı ama, bu böyle viskiden biradan veya dandik meyve suyundan sonra damakta kalan tat gibi
kötü değil ama rahatsız etti beni
bazı coiller hatalı olabilir, belki coildendir, başka cihaz varsa deneyebilirsim
belki de aromada veya basede sıkıntı olabilir mi? @AromaBurada da getirdi bu markayı, birde ordan alıp deneyin
Burası ve aromaburada ile sonradan tanıştım hocam bitık stok oldu kenarda, bitince denemeyi düşünüyorum. İşin garip yanı ilk günler rahatsız edici derecede olan buz efektöründen şimdi eser yok. 0.4 ohm olduğu için sıcak buharda rahatsız etmeye başladı, olmadı kendimi zorlayıp rba yı öğrenmeye çalışacağım. Bu arada aradan geçen 2 günün ardından tekrar şekerli aroma tadı geldi 2 güne yine kaybolur herhalde böyle kısır bir döngüye girdi: D

Teşekkür ederim hocam. Wotofo coil lere 1.2 ohm gibi yüksek değerli teller kullanabiliyormuyuz bilginiz varmı?
kit içeriliği 4,0 ve 6,0 olarak gelir . 1 yaprak fazladan pamuk koyarsan 1,0 iyi olabilir. 1,2 koyulabilir sadece ona uygun sarma çubuğu ayarlamak lazım tornavida gibi yan gereçlerle olur . ben arkadaşıma sardım. 1,0 güzel oldu. bir diyer güzel yanı akıtma gibi durum yaşamıyorsunuz.
bir örnek verim bende 2 adet var bu coilden voopoo için. tasarımı 0,15 olarak yapılmış ben bunlara 0,30 sarıyorum yani aroma buharda sıkıntı vermiyor. sıkılığı cıhazın hava kanalından ayarlaman gerek. havayı kısdıkca vurum ve aroma artar ama ısıda artabilir. gerçi mtl sisteminde öyle aşırı cıcak olmuyor.

Son düzenleme:
kit içeriliği 4,0 ve 6,0 olarak gelir . 1 yaprak fazladan pamuk koyarsan 1,0 iyi olabilir. 1,2 koyulabilir sadece ona uygun sarma çubuğu ayarlamak lazım tornavida gibi yan gereçlerle olur . ben arkadaşıma sardım. 1,0 güzel oldu. bir diyer güzel yanı akıtma gibi durum yaşamıyorsunuz.
bir örnek verim bende 2 adet var bu coilden voopoo için. tasarımı 0,15 olarak yapılmış ben bunlara 0,30 sarıyorum yani aroma buharda sıkıntı vermiyor. sıkılığı cıhazın hava kanalından ayarlaman gerek. havayı kısdıkca vurum ve aroma artar ama ısıda artabilir. gerçi mtl sisteminde öyle aşırı cıcak olmuyor.
Hocam bu wotofo setteki pamuk nasıl? Beğendiniz mi? Muji de falan çok garip bir pamuk tadı geliyor. Bu pamuğun tada kötü bir etkisi oluyor mu?

seti aldığında içinden çıkan pamuklar gayet güzel. bittiğinde temco sitesinde satılmakta onlarda başarılıdır.
wotofo-smrtcoil-pnp-meshed-cotton-set-29143039148187_1024x.jpg
bu temco sitesinde olan pamuk.
119215018_612320936112700_3073895737486877509_n (1)-550x550.png
buda bu coilleri getiren arkadaşın adresi.

seti aldığında içinden çıkan pamuklar gayet güzel. bittiğinde temco sitesinde satılmakta onlarda başarılıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 65366
bu temco sitesinde olan pamuk.
Ekli dosyayı görüntüle 65367
buda bu coilleri getiren arkadaşın adresi.
Temco vapjoy pamuklar rezalet çıktı. Çok pis bir koku katıyor likite. Bir kere aldım belki bana denk gelen set öyledir bilemiyorum. Muji den de ağır olmasa da kendine has bir tad katıyor. Yani likitlerin tadını kötüleştiriyorlar. O yüzden de bir de wotofo/coilmaster pamuklarımı denesem diye düşünüyorum.

temco by david benim aldığım yer . 1 yıla yakındır şerit pamuk alırım hiç sorun yaşamadım.
ama sadece tel aldığında yanında gelen kare şeklindeki pamuklar iyi değil onu bilirim.
atdığım siteden alabilirsiniz. pamuğu onuda deneyin.

Geri