• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Smok Ipx80 Şarj Sorunu

fisher35

Yeni Üye
Selam dostlar smok ipx80 cihazımı geçen gün şarja taltim ve yaklaşık aradan 3 4 dk gecmesinden sonra cihazim şarj bölümden yanık kokusu gelmeye başladı aradan 1saat gectikden sonra şarja taktım vede ekran açıldı fakat şarja taktigim anda cihazın şarj bölümü ısınmaya başladı bunu nerede yaptırabilirim yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim bol buharlar

Olmaz ya bir ihtimal şarj cihazını ve kabloyu değiştirip sorunun onlardan olmadığını teyit edin öncelikle, bir ihtimal işte. @pantera hocam siz mi bir yer biliyordunuz bu konuda yanlış hatırlıyor olabilirim. En kötü senaryo kazıklamayacağını fahiş fiyatlar çekmeyeceğini bildiğiniz bir telefoncuya fikir danışılabilir.

orj kablolar sorunlu oluyor yoğunlukta kısa olmasıda etken . telefonlar için olan normal uzunlukta kablo ile şarj edin. eğer yine aynı kabloyla devam edersiniz içindeki çipler yanacaktır .
bu gibi normal bir kablo ile deneyin bende yaşadım bu sorunu voopoo cıhazda.
ek olarak değişik adaptörleri deneyin oda bir etken tabi .
bunlar istediğimiz olasılıklar dilerim cıhazda sorun yoktur bununla alakalı.
örnek verim diyelim 800.mah piliniz var bunu 500. yada 1000. ile şarj ederseniz pil ısınır düşük değerdeki piller 1500.mah gibi bunlar 300. ile şarj edilmeli hem ısınmaz hemde iyi sağlıklı dolar.
d85e0649-5e66-4df7-9ea7-16f70ee5dcbc_size780x780_quality60_cropCenter.jpg

Son düzenleme:
telefon servisi bir arkadaşa ihtiyacın var . enazından pili söker başka pil ile test eder cıhazı .
bu mesala voopoo argus pro bort . işaretli yer şarj esnasında ısınan bölge. orj kablosu takınca adaptör kablo ve cıhaz baya ısınıyor ama telefon kablosuyla bu sorun bitti.
SN9LU6.jpg
buda seal modeli sizin cıhazla aynı pil yapısına sahip bu pili test etdirmen gerekebilir.
SSABmx.jpg

Madem öyle ek bilgi olarak iki cihaz içinde ayrı ayrı Wotofo Smart coil ile sarım yapabilme imkanı var.
sayfada en sondaki iki ürün. Ürün sayfalarında videoları mevcut ilgini çekerse yinede sormadan alma tabi ki.

Geri