• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Smok alien Pil kapağı Sorunu Hakkında

geekvaperss

Community
Merhaba arkadaşlar, Benim smok alien 220w cihazımda yaşadığım bir sorundan bahsetmek istyiorum. Cihazımda pil kapağının tam kapanmaması sebebi ile attığım foto da kırmızı içine aldığım iki pim kapak tam kapanmadığı için cihazımı el ile baskı uygulamadan buharlama yapamıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
İkinci olarak cihazımı alttan el ile bastırarak ateşleme yaptığım için sanırım coil daha hzılı yanıyor. ve smok baby atomizerim 5-6 arka arkaya buharlamadan sonra elimi değemiyecek şekilde ısınıyor. Bu konu hakkında ne yapmalıyım sizce modu mu değiştirmeli miyim ?
Eğer değiştirmeli isem tek pilli mod almayı düşünüyorum. Araştırmalarım doğrultusunda 1-) Aegis solo 100w 2- vaporesso armour pro mod 100w 3-) puma storm puma baby 80w Bu üçünden birini almak istiyorum sizce bu üç model den hangisini almalıyım yada sizin önerebileceğiniz tek pilli başka bir mod var ise cevap kısmına yazarsanız çok iyi olur.

Ekli dosyalar

• 20200620_222835.jpg
    20200620_222835.jpg
    31.5 KB · Görüntüleme: 5
A ve B ile işaretlenmiş pil kutupları ile o pim birbirine kısa devredir. Yani pilleri taktıktan sonra iki pile ve o kısıma temas edebilecek şekilde bir metal parçayı pillerin üzerine koyup kapağı kapatırsanız modunuz sorunsuz çalışır.

A ve B ile işaretlenmiş pil kutupları ile o pim birbirine kısa devredir. Yani pilleri taktıktan sonra iki pile ve o kısıma temas edebilecek şekilde bir metal parçayı pillerin üzerine koyup kapağı kapatırsanız modunuz sorunsuz çalışır.
Merhaba öncelikle değerli öneriniz için teşekkürler. Peki metal parça değilde aliminyum folyo koysam olur mu ?
Birde sıkıntı hem pillerin ordaki pim de hem de kapağın uç kısmındaki pim de. Çünkü elim ile iki pim'i bastırdığım zaman mod çalışıyor.

Merhaba öncelikle değerli öneriniz için teşekkürler. Peki metal parça değilde aliminyum folyo koysam olur mu ?
Birde sıkıntı hem pillerin ordaki pim de hem de kapağın uç kısmındaki pim de. Çünkü elim ile iki pim'i bastırdığım zaman mod çalışıyor.

Aluminyum folyo olur ama çok ince kalmaması için birkaç kat yapın. Folyo üzerinden yüksek akım geçmeyecek, zaten pil pinleri akımı üstlenecek. Amaç 3. pine ihtiyacı olduğu küçük akımı gönderebilmek.
Bahsettiğiniz iki pin de aynı yere bağlı. Yani sorun yaşamazsınız.
Denedikten sonra sonuçlarını da yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin.

Aluminyum folyo olur ama çok ince kalmaması için birkaç kat yapın. Folyo üzerinden yüksek akım geçmeyecek, zaten pil pinleri akımı üstlenecek. Amaç 3. pine ihtiyacı olduğu küçük akımı gönderebilmek.
Bahsettiğiniz iki pin de aynı yere bağlı. Yani sorun yaşamazsınız.
Denedikten sonra sonuçlarını da yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin.
Hocam denedim oraya aliminyum değil metal plaka yerleştirdim fakat sonuç alamadım. Dediğiniz gibi metal parçayı pillerin üstüne koydum ve güzelce kapadım. Fakat sonuç değişmedi. Hatta plakayı koyunca önceden elim ile baskı uyguladığım mod hiç çalışmadı. Şimdi iki pim i bağlayan metal plaka yerleştiriyorum sonuç alırsam yazarım buraya

Geri