• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit Sizce yerli bir likit markası mı tüketmeliyim yoksa yabancı mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kbman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kbman

Yeni Üye
podmoduma bol aromalı likit markası arayışındayım konularda baya gezindim manhattan oops likit merkezi gibi çok fazla marka gördüm normalde one hit wonder almayı düşünüyordum fakat biraz kafam karıştı siz hangisini önerirdiniz

Bahsetttiğiniz markaları kullanmasam da pod cihazımda one hit wonder kullandım. Çeşitli yerlerden aldığım yerli likitler de oldu hiçbiri yerini tutmadı benim durumumda. İmkan varsa ohw güzel olacaktır.

podmoduma bol aromalı likit markası arayışındayım konularda baya gezindim manhattan oops likit merkezi gibi çok fazla marka gördüm normalde one hit wonder almayı düşünüyordum fakat biraz kafam karıştı siz hangisini önerirdiniz
valla o likitine, bütçeye, aromaya göre değişir
omerta aldım iyi ama aroması az geldi
nasty açtım mango ice ki ben yaz gelsin mangolu smoothie içem mangolu milkshake içem yok efendim mango refreshaya para bayılam metroya gidem mango şurubu alam modundayım, %80den fazla dolu 60ml şişeyi hediye ettim gitti
yerli birinden likit aldım, ban ilk tank doldurdum 2-3dk içtim
atoyu sök teli pamuğu at şişeleri hediye et yöntemi ile kurtuldum
likitmerkezinden aldım, içemedim aldılar elimden tadına da baktırmadılar keratalar
efkar aldım, içtim güzel hoş
değişir yani, çok kişisel durum

yerli mi yabancımı birini hans birini hasan yapıyor fark ise biri fabrika ortamında birisi yha depoda yha bir evde tyada villada üreterek saklı gizli şekilde yapıyor ama ne kadar temiz ne kadar doğru söylüyor muamma önce aradaki farkı şefaf anlatmak gerekir gelelim iyisine bu tamamen tecrübeyle sabitdir birisi premşum bile içmemiştir ama birisi de vardır ki premiumun içinden geçmiştir gurmedir hele birden fazlada üreticide vardırki fason ürettirir markasını basar işte bunsüreçte hangisini tercih etmeliyim diyorsan herkes gibi sende deneyerek bulacaksın doğruyu e-sigarayı bırakmadan ama şansılısın çünkü ben başladığımda böyle forumlar grublar denenmişler yoktu sene 2007 o yüzden doğruyu bulman için biraz araştırman lazım güzel insan

2019 da başladım elektronik sigaraya ben bu sorunun cevabını hala bulamadım zaman zaman bir aşçı zaman zaman bir gurme bazense aç bir ayı gibiydim şu an kış uykusunda bir papatyayım. kısacası bulduğunu içeceksin çok dert etmeye gerek yok mesela likit merkezinin sensei serisi önerilmiş ama ben pahalı bulduğum için direkt Berlin Vape alıyorum likitmerkezinden, Oopslikit te keza likitlerini çok kullandım ki ilk kullanmaya başladığımda Oopslikit 35 tl idi çok severdim şeker gönderiyordu likit hediye ediyordu sonra malum ekonomik kriz. Bir aralar collection Vape ten iki kez siparişim oldu fakat kullandıkları vg/pg bana alerji yaptı en azından ben öyle düşünüyorum, bunlar dışında kullandığım bir çok likit markası oldu yerli olarak fakat tek siparişte kaldı inan beğendim mi beğenmedim mi hatırlamıyorum ama beğensem tekrar sipariş verirdim herhalde. Yine de isimlerini bırakayım da aklın karışsın daha fazla acaba hangisinden alsam diye.
Turkish delight
Gastly likit
SuperNatural vape
Mobylabs (eskiden burada tedarikçiydi sonra noldu bilmiyorum)
Efkar (alma burdan üzerler seni)
Ve ismini hatırlamadığım veya kapanan bir çoğu, kısacası bu yolda sana başarılar diliyorum

I usually go for one of the known brands, at least which are known in my country cause it is easier to access. I prefer browsing some vapes online so I can find the right one with good nicotine level and hit. I would suggest to see some options online and go to the local store later, in my expirience it tends to be more convinient I don't want to wait for a week to get a liquid but maybe your case is different.

Geri