• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Siren V2 Plastik Parça

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ResTefeS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ResTefeS

Community
İyi akşamlar siren v2 atomizerin likit dolum yapılan kapagı kapanmıyor atomizeri 1 gün musluk suyunda beklettim sanırım kapaktaki plastik parçada bir sorun var ne olduğu anlamadım yardımlarınız için teşekkür ederim

Hallettim şişme yapmış o parça ince zımpara ile hafif aldım oturdu teşekkürler ilginiz için
Tam bilmiyorum malzemesi ne ama sıcak suda bekletti iseniz şişmiş olabilir. Sevdiğiniz bir ato ise çinden bu tür yedek parçaları sipariş edebilirsiniz, ben öyle yapıyorum :)
Biraz inceleme ile hangi parçalar sorun çıkarır hemen belli ediyor kendini

Siren bana ateşliyi bıraktıran atomizer o yüzden değerli elimin altında hep şimdilik hallettim zaten 22mm olanı sanırım artık üretilmiyor piyasada yok baya bi yedekledim 3 tane cam 8 tane vida 2 takım oring ?

Siren bana ateşliyi bıraktıran atomizer o yüzden değerli elimin altında hep şimdilik hallettim zaten 22mm olanı sanırım artık üretilmiyor piyasada yok baya bi yedekledim 3 tane cam 8 tane vida 2 takım oring ?
Aynen öyle hocam, bende aynısını ego aio eco için yapmıştım :) henüz bir parça eksilmeden yada kırılmadan yedekleme çok faydalı oluyor.

Acelem yok da illa bişi olacak sonunda şimdiden alayım dedim hocam...
Abi camların altında ki gibi standart sayılabilecek contları buluruz ona sıkıntı yok ama iç aksamda ki yada üst kapak altında ki contaları ya çinden yada deneme yanılma ile bulmak gerek ne yazık ki.
O yüzden ben hiç conta setlerini atmam biriktiririm. Olmadık yerde lazım oluyor hiç ummadığın paketten hiç ummayacağın atomizere conta çıkıyor

Abi camların altında ki gibi standart sayılabilecek contları buluruz ona sıkıntı yok ama iç aksamda ki yada üst kapak altında ki contaları ya çinden yada deneme yanılma ile bulmak gerek ne yazık ki.
O yüzden ben hiç conta setlerini atmam biriktiririm. Olmadık yerde lazım oluyor hiç ummadığın paketten hiç ummayacağın atomizere conta çıkıyor
Bundan sonra bende atmayayım bari, öğrendiğim iyi oldu...

Geri