Bi fotoğrafı var mı...İyi akşamlar siren v2 atomizerin likit dolum yapılan kapagı kapanmıyor atomizeri 1 gün musluk suyunda beklettim sanırım kapaktaki plastik parçada bir sorun var ne olduğu anlamadım yardımlarınız için teşekkür ederim
Tam oturtamamış olabilir misin hocam çıkartıp tekrar denedin mi yerine oturtamayı...Bu plastik olan parça Ekli dosyayı görüntüle 4293
Malesef ne çözüm olabilir bilemiyorum hocam, ama yapısal olarak plastik parçanın altındaki iki metal kısım geçip kapanmalı...Denedim çıkardım taktım likitledim yine dönmüyor
Tam bilmiyorum malzemesi ne ama sıcak suda bekletti iseniz şişmiş olabilir. Sevdiğiniz bir ato ise çinden bu tür yedek parçaları sipariş edebilirsiniz, ben öyle yapıyorumHallettim şişme yapmış o parça ince zımpara ile hafif aldım oturdu teşekkürler ilginiz için
Aynen öyle hocam, bende aynısını ego aio eco için yapmıştım henüz bir parça eksilmeden yada kırılmadan yedekleme çok faydalı oluyor.Siren bana ateşliyi bıraktıran atomizer o yüzden değerli elimin altında hep şimdilik hallettim zaten 22mm olanı sanırım artık üretilmiyor piyasada yok baya bi yedekledim 3 tane cam 8 tane vida 2 takım oring ?
Sirenin yedeklerini nerden buluyoruz ölçüsü falan mı var oringlerin...
Abi acelen yoksa ae veya ft, acelen varsa uydururuzSirenin yedeklerini nerden buluyoruz ölçüsü falan mı var oringlerin...
Acelem yok da illa bişi olacak sonunda şimdiden alayım dedim hocam...Abi acelen yoksa ae veya ft, acelen varsa uydururuz
Abi camların altında ki gibi standart sayılabilecek contları buluruz ona sıkıntı yok ama iç aksamda ki yada üst kapak altında ki contaları ya çinden yada deneme yanılma ile bulmak gerek ne yazık ki.Acelem yok da illa bişi olacak sonunda şimdiden alayım dedim hocam...
Bundan sonra bende atmayayım bari, öğrendiğim iyi oldu...Abi camların altında ki gibi standart sayılabilecek contları buluruz ona sıkıntı yok ama iç aksamda ki yada üst kapak altında ki contaları ya çinden yada deneme yanılma ile bulmak gerek ne yazık ki.
O yüzden ben hiç conta setlerini atmam biriktiririm. Olmadık yerde lazım oluyor hiç ummadığın paketten hiç ummayacağın atomizere conta çıkıyor
Ilık suda şişer, sıcak suda bozulur, asidik malzemede erirBu arada suda şişme yapıyor o parça kuruyunca geçiyormuş kendi kendine aklınızda olsun belki birine yardımı olur