• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Sigarayı Bıraktıracak Pod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erhan289
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erhan289

Community
Merhabalar
Sigarayı tamamen birakabileceğim pod hangisi yardımcı olur musunuz?
Normal likit kullanacağım. 60vg 40 pg. Şarjı iyi olan coilini kolay bulabileceğim. Hızlı şarjlı olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Pod üzerinde normal/freebase likit kullanmak pek mantıklı değil, pil konusunda hepsi yetersiz gelecektir.
Onun yerine minik bir mod(mümkünse SBS) ve üzerine minnak bir RTA tank almanız daha iyi olacaktır(bilinenin aksine salt likit için pod cihaz kullanmak mecburi değildir). Arzunuza göre hem salt hem freebase likit kullanırsınız hem de şarj sorununuz olmaz ve boyut olarak da SBS mod ile beraber gayet tatminkâr olacaktır.

Son düzenleme:
dvarw mtl v2 rta , 30 ga tel , 6 tur , 2 mm , 10 watt , sek 3chem normal nbase 15 mg nikotin , 50-50 vg ve pg oranı
@omeringen hocama katılıyorum pod bir çok konuda yetersiz kalabilir.
ama dediğim tarz bir kurulum yaparsanız telin bir aydan fazla gideri olabilir , bu sizin titizliğinize bağlı :)
Pamukta epey gider.
Altınada güzel bir kanguru mod oldumu poddan daha iyi olur.
Dvarw zaten çok kolay kullanıcı dostu bir rta

Caliburn g rakı masalarında herkes uç uca atesli içerken beni çok ipten almıştır???? ben mod ve onu birlikte kullanıyorum. Nefes sensoru, sıkılık ve aroması artıları fakat kartusu 3-4 ay sonra bozuldu ve kartuş + coil alırken nerdeyse pod fiyatı veriyosunuz ve pili gün boyu gitmiyor.

Aspire Prime X.
- Ufak.Ucuz
- 18650 pille çalışıyor.
- 4.5 ml kapasite.
- Nautilus coilleri zaten bilindiği gibi çok başarılı.
- RBA'sı da satılıyor.
- Ulaşabilirseniz daha birçok aksesuarı var.

Bu cihaz yeni başlayanlar için endüstri standardı olmalı bana göre.

Aspire Prime X.
- Ufak.Ucuz
- 18650 pille çalışıyor.
- 4.5 ml kapasite.
- Nautilus coilleri zaten bilindiği gibi çok başarılı.
- RBA'sı da satılıyor.
- Ulaşabilirseniz daha birçok aksesuarı var.

Bu cihaz yeni başlayanlar için endüstri standardı olmalı bana göre.
Kullandım onu 2 ml kapasiteli denk geldi sattim. Bp coilleri çok başarılıydı.

Caliburn G aldım daha dün, penodat'ı evde bırakıyorum sabah 8 den akşam 7 e kadar bana yetiyor. Gün içi için, sıkılığı ve aromasıda oldukça başarılı tavsiye ederim.

Pod alınmıştır konu kilitlenirse sevinirim.
öncelikle hayırlı olsun, umarım o pis şeyden uzak tutar.

alış ilanı olmadığı için; normal bir konu olduğu için kilitlenme gibi bir durum söz konusu değil. Hatta tercih ettiğiniz podu belirtip neden tercih ettiğinizi açıklarsanız konuya denk gelenler için fikir de verecektir. hatta bir kaç hafta sonra da kullanım konusunda yorum yaparsanız çok daha şık olur :)

Merhabalar
Sigarayı tamamen birakabileceğim pod hangisi yardımcı olur musunuz?
Normal likit kullanacağım. 60vg 40 pg. Şarjı iyi olan coilini kolay bulabileceğim. Hızlı şarjlı olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Vaperosso pm40 aldım. Adam akıllı likit yok piyasada. İlk alıyoruz çok iyi ikincisi berbat.
Hangi podu aldınız? Önerir misiniz?
hangi podu aldı acaba arkadaş bende merak ettim askjflafşasf

Geri