• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Sigaraya Dönmek Istemiyorum Lütfen Yardım Edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blade035
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

blade035

Community
Merhaba arkadaşlar Nord 4 rpm ve rpm 2 coilleri kendim sarmaya başladım tüm kurallara uyuyorum ama likit konusunda sıkıntı yaşıyorum Mtl için 60-40 merc salt b 35 mg ve dl için 70-30 merc s 12 mg nbase e mix aroma yaptım 10/05/2023 de Vampire vape heisenberg ve zıkkım armasını içmeye başladım hazır kesilmiş vapjoy olması lazım pamuktan aldım 10 adet olandan telleri VS aldım sarım yaptığım ilk hafta çok güzel di Haftasonu bozmaya başladı bende tekrar sardım muji sardım olmadı sıkı sarmışım tekrar sardım olmadı bidaha muji olmadı bu sefer orjinal pamuk dan sardım zıkkım I bir türlü içemedim Tekrar muji sardım ama bu sefer gevşek sardım bu gece içmeye başladım yandı galiba iğrenç bir tat geldi sinirden 2 gündür sigara alıyorum Dl olan heisenberg aroması da ilk başta iyiydi oda bozdu o kadar likit aldım dünya kadar demledim Watt mı yanlış hava kanal ayarı mı düzgün değil anlamadım birtürlü, bu konuda yardımlarınızı rica ederim arkadaşlar sigaraya dönmek istemiyorum

Son düzenleme:
hocam kaç ohm ve kaç watt içiyorsunuz, muhtemelen coil yakıyorsunuz ya da besleme zayıf pamuk yanıyor (hotspot da olabilir coilde hatalı üretim denk gelmiştir)
bu bilgileri bir yazın, dl için 12mg çok ciddi bir oran, ben mtl 12mg içmiyorum bir sonrakine lütfen 12mg almayın dl için
@BomFunkMyE hocam bir bakar mısın sen bu coil sarma işini bilirsin :)

hocam kaç ohm ve kaç watt içiyorsunuz, muhtemelen coil yakıyorsunuz ya da besleme zayıf pamuk yanıyor (hotspot da olabilir coilde hatalı üretim denk gelmiştir)
bu bilgileri bir yazın, dl için 12mg çok ciddi bir oran, ben mtl 12mg içmiyorum bir sonrakine lütfen 12mg almayın dl için
@BomFunkMyE hocam bir bakar mısın sen bu coil sarma işini bilirsin :)
Cihaz en düşük 5 Watt bende bu Watt değerinden başlıyorum içmeye aromayı istediğim tadda almaya başladığımda duruyorum genelde mtl de 6-10 Watt arası ard arda içmeye başladığımda kademeli olarak 10 dan 6 ya kadar düşüyorum ısınıyor coil çünkü

hocam ya besleme ya hotspot olarak düşünüyorum, farklı tel ile aynı sonucu mu alıyorsunuz?
hani heisenberg coil düşmanı değil pek o ihtimali eledim
olmadı coille devam edin, bir coil 80lira sigaradan daha ucuz ve sağlıklı

Sorunuza cevap değil ama sarma işine girecekseniz o ekipman ile pek verimli olmaz açıkçası. Ciddi düşünülüyorsa bence en güzeli RTA ve geleneksel bir mod edinmek veya elinizdekini hazır bobin olarak kullanmaya devam etmek.

Bir de böyle şeylerde foto, görüntü falan atarsanız hata tespiti kolaylaşabilir.

Son düzenleme:
Nord cıhazında malesef 0,16 coil pek kullanışlı değil aşırı ısı vermesi insanın canını sıkan bir durum.
en ideal içim PRM kartuşuna 0,4 coil almak baya kullanışlı ben şahsen sevdim.
diyer faktör Rba kullanmak oda öyle isteğine yakın içimler yakalanabilir.
RBM 2 için smart coil alınıp içine 0,30 tel sarılabilir ve iyi bir içim verebilir ama 0,30 altı pek kullanışlı değil nord 4 için.

Aslında bende küçük bir mod tek pilli olabilir isterdim ama çok aceleye geldi nord 4 aldım ama ilk kullanım beni çok tatmin etmişti özellikle 2 kartuşu olması aynı anda 2 farklı aroma içebilmek güzel bir deneyim oldu açıkçası nord 4 ün tüm özelliklerini iyi bir şekilde kullanmak istiyorum

Geri