• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Blog Sigara zamları ve elektronik sigaraya saldırı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4 ekim 2021'de geçerli olacak yeni sigara fiyatları duyuruldu. Adettendir her sigara zammı sonrası elektronik sigara akla gelir ve çılgınca bir saldırı başlar.

Prof.'lar, Doç.'lar vs. vs. bütün bilim (!) , sağlık (!) camiası birleşip elektronik sigaranın nasıl kötü, nasıl berbat bir şey olduğunu böğürmeye başlarlar.

Hızını alamayıp "likitler plastiği eritiyor" diyenler mi dersiniz, aldığı duygusal (!) destekle doğru orantılı olarak "sigaradan daha zararlı" akıl tutulmasını yaşayanlar mı dersiniz...

Velhasıl 2021 sigara zamları açıklandığına göre, artık bol bol baskın, sağlığa zararlı, kanuna aykırı haberi okumaya, görmeye, dinlemeye hazır olun derim...

İlk başladığım zamanlar olsa , yazılanları veya haberleri görenlerin sözlü saldırılarına karşı, otomatikman gardımı (kalkan ,zırh v.s..) alıp savunmaya geçiyordum.
Şimdi tam tersi tamamen gardını indiren boksör gibi;
- Bu patlıyormuş abicim veya kanser yapıyormuş "dumanı" diyenlere : Evet ,aman haa fazla yaklaşma neme lazım ...(Hazır korona da varken iyi oluyor...):D
- Ciğerlerde su topluyormuş : Eskiden cuhara içerkene kuruydu ciğerler o yüzden kuru kuru öksürüyordum, şimdi nemlendi azcık da artık öksürmüyorum kesik kesik...
Vesaire vesaire ????????

Geri