• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Sigara Vurumuna Yakın Mtl Atomizer Ve Mod Tavsiyesi ?

Acemipufcu

Yeni Üye
Merhabalar, normalde günde 1 buçuk paket sigara (winston slender blue) içiyorum. 5 gün önce T200 mod ve Dead Rabbit V3 RTA atomizer alıp DL içmeye başladım. Günlük içtiğim sigara 3-4 e kadar düştü. Ama ben sigarayı tamamen bırakmak istiyorum lakin özellikle kahvaltıdan sonra ve yemekten sonra çayın yanında DL beni kesmiyor. MTL nin bunu yapabileceğini düşünerek MTL almaya karar verdim. (Aroma beklentim yok. Sigaradaki boğaz vurumunu yakalayayım yeterli.) Bana *ytfk klonu flash e-vapor v4.5s+ atomizer* ve *omahawk sbs mod* önerdiler. Modu satan satıcı buldum lakin atomizeri titanium flash buldum. Bu ürünler benim beklentimi karşılar mı veya alternatif olarak senin ihtiyacını şunlar da karşılar ve bulunması kolaydır diyebileceğiniz ato ve mod tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

dilerim gönlünce bir set oluşturursun kardeşim. sihirli paylaşımlara bakarakta insanların yoğunlukta kullandığı seti görebilirsin..
bu tarz cıhazlar bana daha kullanışlı ve şık geliyor atomizer uzun olduğunda cıhazın tasarımı atomizerin uzunluğunu azaltıyor ve daha kullanışlı kılıyor diye düşünüyorum.
bp-mods-bp-mods-tomahawk-sbs-squonk-mod-60w.jpg
elbetde bütcede önemli :)
ben pico cıhazla idare etmekteyim.

Dostum birtane pico (orj olsa daha iyi)
Bütcene gore penadot veya Flash (bana kalırsa penadot al)
bu bütcene gore alışverişini yaptıkdan sonra sını konusuruz

Dostum birtane pico (orj olsa daha iyi)
Bütcene gore penadot veya Flash (bana kalırsa penadot al)
bu bütcene gore alışverişini yaptıkdan sonra sını konusuruz
Hocam bütçem bu yazdıkarıma uygun olduğu için yazdım zaten. Ben alıp pişman olmamak için sizlerden tavsiye istiyorum. Kafama göre bişeyler alıp pişman olduktan sonra konuşsak ne faydası var. Boşuna para harcamış olacağım...

dilerim gönlünce bir set oluşturursun kardeşim. sihirli paylaşımlara bakarakta insanların yoğunlukta kullandığı seti görebilirsin..
bu tarz cıhazlar bana daha kullanışlı ve şık geliyor atomizer uzun olduğunda cıhazın tasarımı atomizerin uzunluğunu azaltıyor ve daha kullanışlı kılıyor diye düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 64525
elbetde bütcede önemli :)
ben pico cıhazla idare etmekteyim.
Evet mod yeri içerde olduğundan atoyu takınca daha ergonomik olacak o yönden güzel ama benim asıl derdim sigara vurumunu verecek mi. Yani istersen dünyanın en karizmaztik seti olsun bana sigara hissini vermedikten sonra ne yapayım ben öyle seti :)

Hocam bütçem bu yazdıkarıma uygun olduğu için yazdım zaten. Ben alıp pişman olmamak için sizlerden tavsiye istiyorum. Kafama göre bişeyler alıp pişman olduktan sonra konuşsak ne faydası var. Boşuna para harcamış olacağım...
Tavsiyelerimi dikkate aldığın için teşekkür ederim.

Sigarayı bırakmak için kararlı olduğun için gurur duyuyorum. Bu, çok önemli ve zor bir karar.

Modun var zaten ilk önce tavsiye edilen bir atomizer alıp işini görüyor mu bakarsın. Tek Mod da sana pratiklik anlamında yetmediğinde ikinci modu almayı düşünebilirsin. Dl ve MTL de kullanacağın likit de birbirinden ayrılmak zorunda kalabilir, onu da bir araştır.

Modun var zaten ilk önce tavsiye edilen bir atomizer alıp işini görüyor mu bakarsın. Tek Mod da sana pratiklik anlamında yetmediğinde ikinci modu almayı düşünebilirsin. Dl ve MTL de kullanacağın likit de birbirinden ayrılmak zorunda kalabilir, onu da bir araştır.
Likit olarak ne almam gerektiğini biliyorum hocam peki almak istediğim Titanium Flash ato bendeki T200 moda uyumlu mu ?

Titanium ne olduğunu bilmiyorum muhtemeldir ki Ulton Yada Yftk gibi bir opsiyon olduğunu varsayıyorum. 510 pine sahip atomizerleri 510 pine sahip Modlarla kullanabilirsiniz. Yani atomizerin altındaki civata gibi moda takılmasını sağlayan bölüm.
MTL için kullanırken W değerlerini de buna göre ve OHM değeriniz ile doğru orantılı düşüreceğinizi de zaten biliyorsunuzdur.
Acele etmeyin zaten bir sete sahipsiniz, iyice konuya hakim olun, bulabildiklerinizle yetinmeyin güzel tavsiyeler gelsin durum değerlendirmesi sonrası karar verirsiniz.

Modu satan satıcı buldum lakin atomizeri titanium flash buldum.
titanyum flashı telegramda özgür yıldırımdan bulduysanız alın derim. sonuçta ürününün arkasında duran bir satıcıdır. hatta kendine özel ürettirdi diye biliyorum. vapezone etiketiyle.

titanyum geç ısınan hızlı soğuyan bir materyal diye biliyorum. bu nedenle de özellikle rbalarda tercih ediliyor.

Titanium ne olduğunu bilmiyorum muhtemeldir ki Ulton Yada Yftk gibi bir opsiyon olduğunu varsayıyorum. 510 pine sahip atomizerleri 510 pine sahip Modlarla kullanabilirsiniz. Yani atomizerin altındaki civata gibi moda takılmasını sağlayan bölüm.
MTL için kullanırken W değerlerini de buna göre ve OHM değeriniz ile doğru orantılı düşüreceğinizi de zaten biliyorsunuzdur.
Acele etmeyin zaten bir sete sahipsiniz, iyice konuya hakim olun, bulabildiklerinizle yetinmeyin güzel tavsiyeler gelsin durum değerlendirmesi sonrası karar verirsiniz.
Mantıklı cevabınız için teşekkürler

titanyum flashı telegramda özgür yıldırımdan bulduysanız alın derim. sonuçta ürününün arkasında duran bir satıcıdır. hatta kendine özel ürettirdi diye biliyorum. vapezone etiketiyle.

titanyum geç ısınan hızlı soğuyan bir materyal diye biliyorum. bu nedenle de özellikle rbalarda tercih ediliyor.
Evet Özgür yıldırım satıyor, teşekkür ederim

Ne kadarmış Flash fiyatı, hala alamadık bir tane. Komple atomizeri Titanium malzemeden kendi mi imal ettiriyormuş bu muymuş olayın mantığı. Yftk iyidir, ulton ondan bir tık daha iyidir SXK en iyisidir gibi kişiye göre değişen sıralamalar vardı, Titanium bu sıralamada nereyi alır acaba.

Bu sıralamada kişilere göre farklılıklar oldu dönem dönem, Ulton için SXK dan iyi diyende oldu, gibi gibi. Materyali vs yi görmezden gelip her özelliği göz önünde bulundurarak bir sıralama isterdim şahsen. Mesela Yftk alacağıma eminken şimdi SXK almazsam içimde uhde kalır gibi hissediyorum. Daha doğrusu, "almışken neden olmasın ki" gibi bir düşünce yani.

Ne kadarmış Flash fiyatı, hala alamadık bir tane. Komple atomizeri Titanium malzemeden kendi mi imal ettiriyormuş bu muymuş olayın mantığı. Yftk iyidir, ulton ondan bir tık daha iyidir SXK en iyisidir gibi kişiye göre değişen sıralamalar vardı, Titanium bu sıralamada nereyi alır acaba.
Hocam hepsini kullananlara sordum en iyisi titanium dediler. Fiyatı 2000 tl. Henüz elime ulaşmadı. Deneyince tekrar yazacağım.

Bu sıralamada kişilere göre farklılıklar oldu dönem dönem, Ulton için SXK dan iyi diyende oldu, gibi gibi. Materyali vs yi görmezden gelip her özelliği göz önünde bulundurarak bir sıralama isterdim şahsen. Mesela Yftk alacağıma eminken şimdi SXK almazsam içimde uhde kalır gibi hissediyorum. Daha doğrusu, "almışken neden olmasın ki" gibi bir düşünce yani.
Hocam bugün flashı aldım ve denedim. Doğru nikotin oranı ve doğru hava piniyle gerçekten sigara vurumunu veriyor. Ama aromalı likit kullanınca sıfır aroma diyebilirim. Aromanın sadece kokusu var ama tadı hiç yok. Tütünlü likitler için müthiş bi atomizer diyebilirim kısaca...

Geri