• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Sek nbase i̇çenler aromatik atomizer kullansalar olmaz mı?

Sek nbase içtiğimde nikotin tadı alıyorum hele çok az oksitlenmişse o tat biraz daha artıyor, ayda yılda bir iki tank, özellikle @ozankardes değişik nbase getirmişse sek içiyorum, bazı nbaseler yağ tadı veriyor bazılarının nikotini tatsız oluyor ama ben bir iki tanktan fazlasını içemiyorum, keşke komple aromayı birakabilsem ama sanırım aroma bağımlılığı da var bende :rolleyes:
Majör ve taifun GT sek nbase için ideal bana göre yine @Türk ün flashda da beğendim sek nbase içimini hatta flash sadece sek nbase içenler için üretilmiş diyebilirim nasıl olsa içine premium likit de koysan aromayı sağırlaştırdığından sek nbase den farkı kalmıyor (ahan da kral çıplak dedim, flash fanları beni abalı zannedip vurmasalar bari)
:ROFLMAO:

Sek nbase içtiğimde Nik* tadı alıyorum hele çok az oksitlenmişse o tat biraz daha artıyor, ayda yılda bir iki tank, özellikle @ozankardes değişik nbase getirmişse sek içiyorum, bazı nbaseler yağ tadı veriyor bazılarının nikotini tatsız oluyor ama ben bir iki tanktan fazlasını içemiyorum, keşke komple aromayı birakabilsem ama sanırım aroma bağımlılığı da var bende :rolleyes:
Majör ve taifun GT sek nbase için ideal bana göre yine @Türk ün flashda da beğendim sek nbase içimini hatta flash sadece sek nbase içenler için üretilmiş diyebilirim nasıl olsa içine premium likit de koysan aromayı sağırlaştırdığından sek nbase den farkı kalmıyor (ahan da kral çıplak dedim, flash fanları beni abalı zannedip vurmasalar bari)
:ROFLMAO:
Abi kral çıplak zaten, aroma arayan adamın ne işi olur FEV ile. Yapı olarak bir kere aroma vermem ben, azıcık ucundan koklatırım diyor :)
Ha diyorsa ki ben FEV'den deli gibi aroma alıyorum, maşallah derim onun reseptörlerine.

Sek icen ustadlar hangi atomizerlerde denediniz? ne sonuclar elde ettiniz?
Fev'de uzun süredir genel çoğunluk nbase içerim. Büroya tek cihaz gidersem ve çekmecemde nbase kalmazsa falan likit ekliyorum ona.
Onun dışında VG m5 ile hiç fena değil tadında nbase kullandım, ara ara da kullanıyorum.
Majör ile de beğeniyordum zamanında.

Nbase işi, atomizerdi, teldi, falandı, filandı işi değil bana göre. Yani zevk alınacak şey değil, ihtiyaç giderilecek şey. Nedendir bilmem, nbase içerken daha fazla boğaz vurumu alıyorum ben. Daha da tatminkar oluyor ve ha bu sıcak havalarda daha az susatıyor. 10 şişe kadar likitim kaldı, onlar da bittikten sonra bende biter aroma işi.

Velhasıl, atomizer işi nefis işi. Nbase kullanacak olduktan sonra tek faktör boğaz vurumuna bakar, onda da nispeten uzun boylu atoların çoğu iş görür. Ha yok nbase'den zevk, tat alacağım diyene de bol arayışlar.

Ekleme; Kurulum kolaylığı gibi teknik unsurları göz ardı ederek yalnızca içim açısından bakarak yazdım.

Son düzenleme:
Geri