SS telde TC modunu kullanıyorum. Ayrık sarım, tcr kat sayısı v.s. onlar cepte sıkıntı yok ???? gibi ???? okuya okuya gözler bozuldu beya ???? kullanıyorum artık ????ayrica sicaklik kontrol kullanimi hakkindaki konulari da mutlaka oku. pratik bilgi edinmek tecrube esnasinda inanilmaz faydali oluyor.
SS telde TC modunu kullanıyorum. Ayrık sarım, tcr kat sayısı v.s. onlar cepte sıkıntı yok ???? gibi ???? okuya okuya gözler bozuldu beya ???? kullanıyorum artık ????
Adam gibi TC için seçenekler belli zaten; YiHi SBS mod henüz piyasada yok, geriye DNA kalıyorSevgili buharcılar;
SBS modlardan, başta TC (TEMP) kullanımı açısından en verimli olan ve diğerlerine kıyasla her açıdan avantajlı olan hangisidir. Konu hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar paylaşırlarsa burada kaynak olur.
Paramour SBS fiyat olarakta makul. Dani SBS neredeyse şahin parasıymış. ????????
bildigin NIFE30 aslinda NIFE70. iceriginde %70 nikel bulunuyor kalani da demir.nife70 ilk defa duyuyorum
flash ta nife30 ile dolanıyor
@Epek Üstad sıkı tcr demiş ama benden daha çok kullanan arkadaşlar var, bende sıradan kullanıcıyım, bir cihaz hep tcr ayrılmış gerisi düz vites devam ????
Benim ısı modundan beklediğim tankta likit olsada olmasda pamuğun, ateşleme düğmesi basılı olduğunda telin fazla ısınmasından dolayı yanıp ciğerlerime gitmemesi. Optimum ateşleme,dalgalanma,sapma vb. tanımlar görece benim için çok önem arz etmiyorlar açıkçası. Yada yaş ile alakalı olabilir, benim için yeteri kadarını öğrenmek. Gerisi yoruyor da ????????
benim gozumde SS316L watt teli. hassasiyeti cok dusuk. illaki TC icin dusunme bence.
sevdigim 3 TC teli var. eger ki nitelikli bir mod alirsan SS430 - Titanyum ve NIFE70 deneyebilirsin.
O zaman en iyisi benim adıma herşeyi yapan ve koruyanBenim ısı modundan beklediğim tankta likit olsada olmasda pamuğun, ateşleme düğmesi basılı olduğunda telin fazla ısınmasından dolayı yanıp ciğerlerime gitmemesi. Optimum ateşleme,dalgalanma,sapma vb. tanımlar görece benim için çok önem arz etmiyorlar açıkçası. Yada yaş ile alakalı olabilir, benim için yeteri kadarını öğrenmek. Gerisi yoruyor da ????????