• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | E-Likit Salt Nikotin Yoğun Tuz Tadı ve WC İhtiyacı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memolli

Community
Salt nikotinli likit bir süre sonra tuzdan bayıyor, sanki tuzlu su içiyormuşum gibi..birde afedersiniz dakka başı tuvalet, su kalmadı vücutda..sizdede böyle oluyormu ?

deniz tuzu..:devilish:
ithal orjinal ürünler kullanıyorum..:devilish:
tuz konusunda bende bi gariplik var diycektim ama buldum suçluyu; carlo merck merck sek nbase içtikten sonra oluyormuş..arkasına ne içersen iç tuzlu oluyor :)..carloyu bıraktım..lakin sık wc olayı devam..salt içince sık wc olayı sizdede oluyormu ?

Kimyadan bir haber olup “Bu işlerde para var.” diyerek sektöre girmiş birinin, “Salt ingiliççede tuz demek, nbaseye 100 gram tuz koyunca olur bu iş.” diye ürettiği ürünün kurbanı olmayasınız? Aklıma başka bir şey gelmiyor. (:
Bu hepsinden daha mantıklı görünüyor [emoji28][emoji28]

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaş ortalamanız kaç arkadaşlar yahu ?Dalga geçmeyi bırakın..
Kullandığım likitleri yazdım..
Five pawns - vgod
sebebini bulduğumu da yazdım..
geriye bir tek sıkıntı kaldı onu yaşayan varmı diye sordum ?

(Ayrıca yarım yamalak bilgiyle konuşmayalım, açın yerli yabancı kaynakları bi okuyun önce ne nedir)
Çokuk çocuk dolmuş burası, bu nedir ya..

yaş ortalamanız kaç arkadaşlar yahu ?Dalga geçmeyi bırakın..
Kullandığım likitleri yazdım..
Five pawns - vgod
sebebini bulduğumu da yazdım..
geriye bir tek sıkıntı kaldı onu yaşayan varmı diye sordum ?

(Ayrıca yarım yamalak bilgiyle konuşmayalım, açın yerli yabancı kaynakları bi okuyun önce ne nedir)
Çokuk çocuk dolmuş burası, bu nedir ya..

Selamlar. Yaşım 32. Dalga geçmedim. Aldığınız ürünün orijinal olup olmadığını bilemem. Piyasada, özellikle bilindik markaların çokça sahtesi dönüyor ve bunların neredeyse tamamı hiçbir şey bilmeyen insanlar tarafından “Bu işte para var.” yargısıyla üretiliyor. Hal böyle olunca aklıma gelen tek olasılığı yazdım ki emin olun gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek.
Salt likitin vücudunuza zarar verdiğini düşünüyorsanız ya da rahatsız oluyorsanız bırakın. Normal (baz) likitler tüketin.

Geri