• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit Salt likit önerileriniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ryuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ryuce

Community
Uygun fiyatlı ve kullanıyorum çok iyi dediğiniz bir marka varmı. Oops salt likit kullanan varsa yorum yapabilirmi ?

Oyla 0
Şahsen pek sevemiyorum salt likiti, burnumu kaşındırıyor ama ücret pahalı gelmez ise kesinlikle Saltica bu işin en iyisi bence,
Onun dışında salt likitlerini denemesem de aromalarını başarılı bulduğum @Oops Likit , @The Collection Vape ( salt likitleri var mı hatırlamıyorum) tedarikçileri var. Onun dışında @HANVAPE 'in oldukça geniş bir çeşit yelpazesi var.

Destek için çok teşekkür ederim üstadım [emoji1317]yardımcı olmak isterim [emoji1317]

HANVAPE

Şahsen pek sevemiyorum salt likiti, burnumu kaşındırıyor ama ücret pahalı gelmez ise kesinlikle Saltica bu işin en iyisi bence,
Onun dışında salt likitlerini denemesem de aromalarını başarılı bulduğum @Oops Likit , @The Collection Vape ( salt likitleri var mı hatırlamıyorum) tedarikçileri var. Onun dışında @HANVAPE 'in oldukça geniş bir çeşit yelpazesi var.
Evet hocam salt ürünlerimiz bulunuyor. Bilinenen aksine çok yumuşak ve boğaz vurumu kaliteli bir üründür. Ürünlerin üretimi tarafımızdan yapılmaktadır. Hazırladığımız salt baseler kendimize aittir. Teşekkürler

salt likiti genel olarak önermiyorum
onun yerine 18 mg normal nikotinli 50-50 40-60 civarı vg pgsi olan likitler daha yerinde bir karar olur

Geri