• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Salt Likit ile Tüketimin Düşmemesi Sorunsalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pantera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pantera

Community
Merhaba canlar
ya ben bi kendimi deneyeyim zat-ı şahanem birde yüksek mg salt denesin dimağım bayram etsin ciğerlerim rahatlasın amacı ile salt aldım 35mg
yahu ben günlük ortalama 300-350puff çeken insanım sıfırlayıp hesapladım
7ye doğru elime aldım cihazı azcıcık servis beklerkene çektim, 7:45 işe geldim 3saatte 102puff çekmişim
e bi terleme vay efendim baş ağrısı çift görme tek sayma gibi etkisi de yok
ben mi hayvanlaştım yine yoksa normal mi?

salt hic kullanmadim desem yeridir. mtl kullanimina 6MG freebase ile baslayip oyle de devam ettim hep. ilk zamanlar 9mg denemelerim oldu puff sayisini indirebilmek icin ama baktim ki yine ayni geri 6ya dondum.

bakalim salt kullanan arkadaslarin yorumu ne yonde olacak?

Me
Merhaba canlar
ya ben bi kendimi deneyeyim zat-ı şahanem birde yüksek mg salt denesin dimağım bayram etsin ciğerlerim rahatlasın amacı ile salt aldım 35mg
yahu ben günlük ortalama 300-350puff çeken insanım sıfırlayıp hesapladım
7ye doğru elime aldım cihazı azcıcık servis beklerkene çektim, 7:45 işe geldim 3saatte 102puff çekmişim
e bi terleme vay efendim baş ağrısı çift görme tek sayma gibi etkisi de yok
ben mi hayvanlaştım yine yoksa normal mi?
Bende bir ara 6ay kadar salt kullandım. Bende de dediğiniz durum oluştu. Normalde 2-3ml 9mg içen biri iken salta geçince podda da 2-3ml 50mg salt içmeye başladım. Beli bir zaman sonra kötü oldum sonra sırayla 36mg salt 24mg salta geçtim ve bıraktım salt likiti. Benim tavsiyem salt likit yerine pod'da 50vg/50pg 9mg veya 12mg noramal likit kullanmanız :)
Gelelim ana konuya dudak alışkanlığı çoğunlukla aynı miktarda tüketimin sebebi bence. Ben kullanırken dikkat ettiğim bir durum var (Herkeste farklı olabilir) 3-4 çekimden sonra boş çekiyormuşum gibi geliyor. Sadece derdim nikotin alıp yoluma devam etmek olduğunda 4-5çekim yapıp biraktığımı fark ettim ama misal işyerinde arkadaşlarla beraber nikotin almaya gittiğimde birde muhabbet varsa 20-30-...puff buluyor :).
Son olarak benim kendi önerim seni kesen minimum nikotin oranını bulup keyifle buharlamak.

@Mignonetye hocam
valla 150-200puff arasını görür müyüm diye meraktan aldım bi şişe
aha saat 18:40 puff 267:(
fazla nikotini aldığımla kaldım ben ama sigarayı ilk bırakanlar için faydalıdır belki
uzun süredir 9-12mg içiyorum bi aralar 18mg içiyodum baktım 9mg ile de aynı sürede bitiyo likit bende 9-12aralığına indim
tek olmadığıma sevindim :)
bu arada pod kullanmıyorum hocam poda karşıyım ben :)

Markası chem ise aşağı yukarı yarıya bölün o nik değerini, Siegfried ise bölmeye gerek yok net değerini yazıyorlar nikonun.
hocam 36mg istedim yaklaşık 20mg nic içerir desek
12mg içiyordum nic tüketimim resmen %60 civarında arttı, puff sayacı 362:(
sieg için 36mg yazan 36mg nic mi içeriyor? öyle bir durum varsa birde onu denerim
nic nic diye nice nicesine sarıldım
benim sadık yarim freebasemiş...

hocam 36mg istedim yaklaşık 20mg nic içerir desek
12mg içiyordum nic tüketimim resmen %60 civarında arttı, puff sayacı 362:(
sieg için 36mg yazan 36mg nic mi içeriyor? öyle bir durum varsa birde onu denerim
nic nic diye nice nicesine sarıldım
benim sadık yarim freebasemiş...
Evet Sieg net değer verir, chem için parantez içi ufak değere bakacaksınız veya yazmıyorsa rehberdeki(tıkla) oranlarla çarpar bulursunuz.
Her şey de nikotin değil, vurum yokken tatmin olmuyorsunuz muhtemelen.

Evet Sieg net değer verir, chem için parantez içi ufak değere bakacaksınız veya yazmıyorsa rehberdeki(tıkla) oranlarla çarpar bulursunuz.
Her şey de nikotin değil, vurum yokken tatmin olmuyorsunuz muhtemelen.
üstat vurumla alakam yok, nikotinim her zaman merck atolarım nicolas ve nautilus gt mini...
benimki biraz nikotin biraz el alışkanlığı:)
pdf indirdim incelicem yarın, teşekkür ederim

üstat vurumla alakam yok, nikotinim her zaman merck atolarım nicolas ve nautilus gt mini...
benimki biraz nikotin biraz el alışkanlığı:)
pdf indirdim incelicem yarın, teşekkür ederim
Alakanız yok vurum ile tamam ama sonuçta salt dediğiniz freebase forma nazaran çok vurumsuz. :) Yani tüketmiyormuşsunuz hissi verebilir diye dedim. En azından deneyip gördünüz, freebase ile karıştırıp tüketebilirsiniz ziyan olmasın derseniz.

Alakanız yok vurum ile tamam ama sonuçta salt dediğiniz freebase forma nazaran çok vurumsuz. :) Yani tüketmiyormuşsunuz hissi verebilir diye dedim. En azından deneyip gördünüz, freebase ile karıştırıp tüketebilirsiniz ziyan olmasın derseniz.
tüketmiyor hissi verdiği doğru puff sayısı %40 kadar arttı an itibarı ile
üstat aslında çok mantıklı karışım yapmak ama hazır aldım saltı denemelik, elim 100ml base gitmedi açıkcası 65liraya merakımızı giderdik
bana uygun değilmiş gaza gelmedim çok şükür
ama hyridbase vardı bir aralar yan komşudaki bi tedarikçide onu denemiştim iyiydi
ayda 120ml tüketimim 60ml düşsün istemiştim aslında ama 425puff gördüm benim için son dönemlerin rekoru ki haftasonu 200e düşüyorum full evdeysem...
ben freebase 12devam edeyim misler gibi
hanimiş benim root beer likitim onu içeyim:)

Geri