hocam illa oksidasyona bağlayamam ama aklıma başka seçenek gelmiyor, kalitesiz aroma veya fazla aroma da etki edebilir ama sek içince de öksürme/yanma varsa ben oyumu nikotinden yana kullanırım
bu nalet nikotin ısıyı ışığı görünce affetmez, evde çekmecede şişe dibinde calipitter var deney yapmaya koydum rengi çok çok koyulaştı, bide kapalı karanlık yerde ağzı açılmamış var rengi berrak, ısı ve ışık baş düşmanımız... freebase için renkten anlıyorum ama salt için bişe diyemem, deney yapmadım ama yapayım bir ara
aroma katmadan içince anlamayabilirsin maalesef biraz riskli ve zahmetli olur, mesela bir çilekli sütün içimi ile baharatlı tütünün veya castle long türevi likitin boğazda yarattığı etki bir değil, tecrübe gerekiyor birazcık...
aroma oranın nedir? %10 gibi değerlerse 70/30 almalısın nbase, %15-20 oranlar için 80/20 al, %1 tütün demliceksen 60/40 al
ben 70/30 aldım mesela pod için aroma oranım %11 olacak (belki bi tık artar)
ilke çok pahalandı bu arada benim favorimdi adamlar ama son siparişte es geçtim çünkü yok artık kıvamındalar,
@AromaBurada sitesinden bi 100ml al dene ama almadan bir öm at durumu anlat (ilkede nirvana salt alsam 4şişe çıksa nbase maliyetim 90tl 40aroma 5şişe etti 135tl bende o bütçe var ama verecek cesaretim yok hanım kızar sona)
ben senin yerinde olsam önce bir likit alırım, öksürme yanma var mı kontrol ederim, belki seninle ilgili sorun var; baktın likitin içimi iyi, ondan sonra kendin yaparsın ki demlenme süreci olacak illa likit alman lazım demleme sürecinde içmelik