Kutusunu acmak sart miymis allah allah bazi tircilar acmadan sokabiliyorGürcistan kısmına cevap vereyim. Batum'da sadece tek kullanımlıklar mevcut. Tiflis'te bazı vape shop'lar var ancak çeşitlilik mevcut değil. Özetle, tek kullanımlık cihaz bolluğundan başka bir vape kültürü hemen hemen yok denilebilir. Ancak Rusya ürün çeşitliliği açısından daha iyi olabilir.
Dış Bağlantı buraya bakabilirsin, görece geniş ürün yelpazesine sahip.
evet ögrendiğime göre geçiyomuş bavul doldurcak kadar degıl tabi 3-5 tane ye kadar öyle diyolarKutusunu acmak sart miymis allah allah bazi tircilar acmadan sokabiliyor
Ya daBu gürcistan
evet ögrendiğime göre geçiyomuş bavul doldurcak kadar degıl tabi 3-5 tane ye kadar öyle diyolar
hocam elinize saglık güzel bilgilendirme için alkol kullanmıyorum eşe dosta hediye alınabilir ucuzmuşbatum vape için cacık, adamlar hem pahalı hemde mal yok
likitleri vs. yerel marka gibi bişey... birkaç dükkanda pod gördüm bide ikinci el mod vardı
rusyaya bişe diyemedim
batumda dona pastanesi var, vaktiniz olursa uğrayın
Dona Bakery and Sweets
+995 422 27 58 14
gürcü tarafı freeshop cidden ucuz alkolde (5eur verdim bir lt vodka için shcweppes ile iyi gidiyor, viski de 5eur verdim black ram ama o ufaktı daha açmadım), bizim tarafta l&m mentol harici işe yarar şey yok (1paket kaldı her içen beğeniyor, hanım içer günde bir, arkadaş buluşmasına da bi paket götürür)
orada alkol alacaksanız yerel biralar keyifli, 5lari bardağı ortamı da güzel baya
dipnot: yanınıza yetecek malzeme ve yedeğini alın, hem pahalı hem bulunmaz pamuk aradım arkadaşa onu bile bulamadım... yan dolabı da iyi doldurun yeme içme cidden pahalı, kredi kartı/banka kartında %5-8 ek komisyon ödedik biz dolarla gidin mal alacaksanız lari de olur
Olympos daginin eteklerine ziyaret planlasam ulu Zeus zirveden bir bakis iletir miGürcistan kısmına cevap vereyim. Batum'da sadece tek kullanımlıklar mevcut. Tiflis'te bazı vape shop'lar var ancak çeşitlilik mevcut değil. Özetle, tek kullanımlık cihaz bolluğundan başka bir vape kültürü hemen hemen yok denilebilir. Ancak Rusya ürün çeşitliliği açısından daha iyi olabilir.
Dış Bağlantı buraya bakabilirsin, görece geniş ürün yelpazesine sahip.
Olympos daginin eteklerine ziyaret planlasam ulu Zeus zirveden bir bakis iletir mi
I ** a truck driver and I will be working in Russia and Georgia in 1-1.5 months. Which atomizers can I find there and if I open the boxes, will 2-3 atomizers pass through customs?