Koreli işçiliği ile oldukça beğenilen abimizin ürünlerini kullananlar buyursun gelsin
Az sayıda Dome3 kullanıcısı olarak ilk tavsiyem coil etrafı plastik halkayı çıkarın
Plastik değildir oKoreli işçiliği ile oldukça beğenilen abimizin ürünlerini kullananlar buyursun gelsin
Az sayıda Dome3 kullanıcısı olarak ilk tavsiyem coil etrafı plastik halkayı çıkarın
Üstad ben biraz denedim de ( v3 ) bayağı sıkı, ayrıca akıtma olmaz mı acep ?
Akıtma olmuyor sökerken çemberi arkası boş olan bölgeden tutma biraz sıkı ama çıkıyor sol çevireceksin (az öncede yazdım ama silinmiş inşallah buda silinmez)
Az önce yazılanlar silinmedi sanırım hocamAkıtma olmuyor sökerken çemberi arkası boş olan bölgeden tutma biraz sıkı ama çıkıyor sol çevireceksin (az öncede yazdım ama silinmiş inşallah buda silinmez)
Dome II için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Karıştırayım bir ortalığı. Özellikle likit seçtiği konusunda uyarılar aldım. Nelere dikkat etmek gerekir kullanırken?
Dome 2 kullandım. Farklı bir içim tarzı vardı. Sanırım bu da kuru buhar diye adlandırdıkları olaydan kaynaklanıyor. Kullandığım dönemde elimde bir çok iyi atomizer vardı. Hiçbirine benzemiyordu içim tarzı.Dome II için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Karıştırayım bir ortalığı. Özellikle likit seçtiği konusunda uyarılar aldım. Nelere dikkat etmek gerekir kullanırken?
Şuana kadar en zor kurulum yaptığım atomizer dome v3 oldu heralde, hoş onda da besleme sorunu yaşadım. Arkadaş o pamuğu plastik/pei halkanın içinden aşağı bir türlü geçiremedim. Bakalım @cs875 üstadın dediği gibi halkayı çıkarıp deneyeceğim, akıtma olmaz inşallah
Bu arada mevcut driptip kısa olduğu için atomizerle öpüşüyor gibi oluyor ve sıcak buhar geliyor, kısa zamanda biraz daha uzun bir driptip almak lazım sanırım
Hocam halkayı sökün pamuklamanızı yapın halkayı takın. Sonra pamuğunuza yine ufak dokunuşlar yaparsınız. Sadece halkayı takarken pamuğu yivlere sıkıştırmamaya dikkat edin. Ben bu yöntemle sıkıntısız kullanıyorum. Ayrıca pamuğun uçlarını iyice incelsin yuvaya sığdırmak kolay olurŞuana kadar en zor kurulum yaptığım atomizer dome v3 oldu heralde, hoş onda da besleme sorunu yaşadım. Arkadaş o pamuğu plastik/pei halkanın içinden aşağı bir türlü geçiremedim. Bakalım @cs875 üstadın dediği gibi halkayı çıkarıp deneyeceğim, akıtma olmaz inşallah
Bu arada mevcut driptip kısa olduğu için atomizerle öpüşüyor gibi oluyor ve sıcak buhar geliyor, kısa zamanda biraz daha uzun bir driptip almak lazım sanırım
Üstad dome u elden çıkardım, ancak öncesinde çözüm olarak halkasiz kullanmıştımHocam halkayı sökün pamuklamanızı yapın halkayı takın. Sonra pamuğunuza yine ufak dokunuşlar yaparsınız. Sadece halkayı takarken pamuğu yivlere sıkıştırmamaya dikkat edin. Ben bu yöntemle sıkıntısız kullanıyorum. Ayrıca pamuğun uçlarını iyice incelsin yuvaya sığdırmak kolay olur
Halkasız da kullandım doğrudur sıkıntı olmadı sonra yukarıda anlattığım gibi kullandım, ara ara da kullanıyorumÜstad dome u elden çıkardım, ancak öncesinde çözüm olarak halkasiz kullanmıştım
V3 denemedim ama Dome2 elektronik sigarada alıpta parasını bu kadar hak etmeyen birinci sıradaki atomizer oldu benim için. Kuru buhar severim ama onun dışında hiçbişeyi yok bence Dome2'nin.Dome II için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Karıştırayım bir ortalığı. Özellikle likit seçtiği konusunda uyarılar aldım. Nelere dikkat etmek gerekir kullanırken?
Hocam zaten imkansızı vermiş size ????V3 denemedim ama Dome2 elektronik sigarada alıpta parasını bu kadar hak etmeyen birinci sıradaki atomizer oldu benim için. Kuru buhar severim ama onun dışında hiçbişeyi yok bence Dome2'nin.
Valla sadece kuru buhar için de ato kullanmam Lpv2 fiyatına göre ondan daha iyi şahsen ????Hocam zaten imkansızı vermiş size ????
Kuru buharda tek şahsi fikrim tabiki tarz ile alakalı şuan arıyorum kendisini ama yok piyasadaValla sadece kuru buhar için de ato kullanmam Lpv2 fiyatına göre ondan daha iyi şahsen ????