• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Rjmod (Dome2/3..) RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cs875
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cs875

Community
Koreli işçiliği ile oldukça beğenilen abimizin ürünlerini kullananlar buyursun gelsin

Az sayıda Dome3 kullanıcısı olarak ilk tavsiyem coil etrafı plastik halkayı çıkarın :)
85932fcb29534667b8b243e580ddfa3e.jpg

Akıtma olmuyor sökerken çemberi arkası boş olan bölgeden tutma biraz sıkı ama çıkıyor sol çevireceksin (az öncede yazdım ama silinmiş inşallah buda silinmez)
Az önce yazılanlar silinmedi sanırım hocam
Forumda bir hata oluştu benimde son yazdığım 1-2 mesaj gitti
O süre içerisinde yazanların çoğunda oldu sanırım

Dome II için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? :) Karıştırayım bir ortalığı. Özellikle likit seçtiği konusunda uyarılar aldım. Nelere dikkat etmek gerekir kullanırken?

Dome II için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? :) Karıştırayım bir ortalığı. Özellikle likit seçtiği konusunda uyarılar aldım. Nelere dikkat etmek gerekir kullanırken?
Dome 2 kullandım. Farklı bir içim tarzı vardı. Sanırım bu da kuru buhar diye adlandırdıkları olaydan kaynaklanıyor. Kullandığım dönemde elimde bir çok iyi atomizer vardı. Hiçbirine benzemiyordu içim tarzı.

Şuana kadar en zor kurulum yaptığım atomizer dome v3 oldu heralde, hoş onda da besleme sorunu yaşadım. Arkadaş o pamuğu plastik/pei halkanın içinden aşağı bir türlü geçiremedim. Bakalım @cs875 üstadın dediği gibi halkayı çıkarıp deneyeceğim, akıtma olmaz inşallah :)
Bu arada mevcut driptip kısa olduğu için atomizerle öpüşüyor gibi oluyor ve sıcak buhar geliyor, kısa zamanda biraz daha uzun bir driptip almak lazım sanırım :)

Şuana kadar en zor kurulum yaptığım atomizer dome v3 oldu heralde, hoş onda da besleme sorunu yaşadım. Arkadaş o pamuğu plastik/pei halkanın içinden aşağı bir türlü geçiremedim. Bakalım @cs875 üstadın dediği gibi halkayı çıkarıp deneyeceğim, akıtma olmaz inşallah :)
Bu arada mevcut driptip kısa olduğu için atomizerle öpüşüyor gibi oluyor ve sıcak buhar geliyor, kısa zamanda biraz daha uzun bir driptip almak lazım sanırım :)

Halkayı çıkarın hiç bir sıkıntısı olmuyor aylardır bu şekil kullanıyorum tek yaradığı iş deck ile üstü takarken merkezleme görevi görüyor , halka olmadan biraz dikkat istiyor

Hocam halkayı sökün pamuklamanızı yapın halkayı takın. Sonra pamuğunuza yine ufak dokunuşlar yaparsınız. Sadece halkayı takarken pamuğu yivlere sıkıştırmamaya dikkat edin. Ben bu yöntemle sıkıntısız kullanıyorum. Ayrıca pamuğun uçlarını iyice incelsin yuvaya sığdırmak kolay olur

Hocam halkayı sökün pamuklamanızı yapın halkayı takın. Sonra pamuğunuza yine ufak dokunuşlar yaparsınız. Sadece halkayı takarken pamuğu yivlere sıkıştırmamaya dikkat edin. Ben bu yöntemle sıkıntısız kullanıyorum. Ayrıca pamuğun uçlarını iyice incelsin yuvaya sığdırmak kolay olur
Üstad dome u elden çıkardım, ancak öncesinde çözüm olarak halkasiz kullanmıştım :)

V3 denemedim ama Dome2 elektronik sigarada alıpta parasını bu kadar hak etmeyen birinci sıradaki atomizer oldu benim için. Kuru buhar severim ama onun dışında hiçbişeyi yok bence Dome2'nin.

Merhabalar dome v3 ile ilgili aroma vs detayli bilgi paylasimi olursa sevinirim arkadaslar

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri