• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Reload 24 orijinal mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Johann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Johann

Community
Merhaba.
Reload 24 alacağım bir arkadaştan. Orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bildiğim kadarıyla kutusu metal oluyor lakin benim alacağım ürünün kutusu karton. Sorduğumda v4 bu dedi. Bilgisi olan yeşillendirirse çok sevinirim.3FBEE403-2C07-45B8-89A4-244238DDB25E.jpeg

Merhaba.
Reload 24 alacağım bir arkadaştan. Orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bildiğim kadarıyla kutusu metal oluyor lakin benim alacağım ürünün kutusu karton. Sorduğumda v4 bu dedi. Bilgisi olan yeşillendirirse çok sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 62474
ama altında v1 yazıyor...
firmaya mail atın detaylı resim cevap verirler heralde (aspire felan geri döner hep)

Sorun çözülmüştür.
Reload Vapor USA firması Reload 24 için 4 adet sürüm çıkartmış. İlk sürümler metal kutu içerisinde çıkartılmış. Karton kutu içerisinde gelen sürümün en son sürümü yani v4 olduğunu Reload müdavimleri tarafından onaylandı. Teşekkürler.
Saygılar.. Sevgiler..

Sorun çözülmüştür.
Reload Vapor USA firması Reload 24 için 4 adet sürüm çıkartmış. İlk sürümler metal kutu içerisinde çıkartılmış. Karton kutu içerisinde gelen sürümün en son sürümü yani v4 olduğunu Reload müdavimleri tarafından onaylandı. Teşekkürler.
Saygılar.. Sevgiler..
Son sürümün(v4) kutusunun resmini buraya koyalım.
Not:Kutu arkası orj.sorgulama için kazıma kodu olması lazım,ilk versiyonlarında yoktu.
Screenshot_2023-01-10-09-59-30-55_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Geri