• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara RDA için Tel önerisi

VCANGULER

Community
Merhaba forumdaşlar,

Blaze solo RDA'm için aroma canavarı bir tel arıyorum mod thelema solo. Önerilerini bekliyorum güncl olarak david ağabeyden alıyordum. farklı bir şeyler arayışındayım bazıları tel çok fark ettirebilir diyor. pamugum klasık cbacon
Şimdiden teşekkürler!

Oyla 0
Agalar bahsettiğiniz telden satın alıp kullandım ama bana çok fark etmedi. Bilmiyorum o fiyat farkına değmedi yani. Satıcı ve ürününe lafım yok bana hitap etmemiştir ama bir daha tercihim olmaz yani.

Agalar bahsettiğiniz telden satın alıp kullandım ama bana çok fark etmedi. Bilmiyorum o fiyat farkına değmedi yani. Satıcı ve ürününe lafım yok bana hitap etmemiştir ama bir daha tercihim olmaz yani.
Bu tel ile fark hissetmediyseniz başka tellere de boşuna masraf yapmayın, memnun olduğunuzdan devam edin derim.

Bu tel ile fark hissetmediyseniz başka tellere de boşuna masraf yapmayın, memnun olduğunuzdan devam edin derim.
Aynen hocam bende öyle yapacağım. Ürüne lafım yok kesinlikle bu konuyu gören arkadaşlar bana fark gelmemiştir size devasa fark gelebilir bireyseldir. Etkilenmeyin lütfen

Geri