Oldum olası bu terimleri karıştırıyorum , RBA genel bir terim değilmidir yani telini ve pamuğunu kendimizin sardığımız atolar . .bu da Rdta -Rda - Rta şeklinde üçe ayrılmıyor mu ,yoksa ben mi yanlış biliyorum ,Eğer böyleyse Rba atomizer yokluğundan bahsedilebilr mi .bunu samimi olarak soruyorum .lütfen yanlış anlaşılmasın.
Hocam onlarda yok artık. Birisi flash, gus kaliteli klonlar mesela yftk zest , integra vs vs getirse inanın zengin olur. Herkes pod getiriyor ama piyasa poda doydu hatta limitini aştı. Bende merak edip almıştım 1-2 pod küçük olanlar batarya zayıf, büyük olanlar zaten poddan çıkmış mod olmuş. Sarması zor akar kokar. Bidaha bulasmam ama dedikleri gibi kâr marjı yüksek galiba o yüzden tedarikçiler sıcak bakiyor galiba.Hocam RBA gelmesine geliyor da, gelenler de hep ruhu olmayan tabiri caizse seri üretimin belini kıran klonlar ve Çin menşeili ürünler yine
Katılıyorum hocam size bi güzel integra flash vs’ler gelse gayet güzel olurdu hakikatenHocam onlarda yok artık. Birisi flash, gus kaliteli klonlar mesela yftk zest , integra vs vs getirse inanın zengin olur. Herkes pod getiriyor ama piyasa poda doydu hatta limitini aştı. Bende merak edip almıştım 1-2 pod küçük olanlar batarya zayıf, büyük olanlar zaten poddan çıkmış mod olmuş. Sarması zor akar kokar. Bidaha bulasmam ama dedikleri gibi kâr marjı yüksek galiba o yüzden tedarikçiler sıcak bakiyor galiba.