MoriKante Yeni Üye Perşembe saat 09:56'de #1 Tüm Sihirlibuhar ailesinin bayramını kutlar sağlık sıhhat ve afiyetler dilerim.
A AnilBuldu Community Perşembe saat 19:14'de #2 Herkese mutlu, huzurlu ve keyif dolu bir bayram diliyorum dostlar.. Sevdiklerinizle nice güzel, sağlıklı bayramlar görürsünüz umarım..
Herkese mutlu, huzurlu ve keyif dolu bir bayram diliyorum dostlar.. Sevdiklerinizle nice güzel, sağlıklı bayramlar görürsünüz umarım..
Serkan35 Community Perşembe saat 19:42'de #3 Bende bugün konu açacaktım beceremedim. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Cümleten hayırlı Bayramlar.
Bende bugün konu açacaktım beceremedim. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Cümleten hayırlı Bayramlar.
brkdag Yeni Üye Perşembe saat 21:06'de #4 Tüm forum ailesinin bayramını kutlarım, sağlıklı mutlu ve daha nice bayramlara...
OssquuR Community Perşembe saat 22:38'de #6 Herkese kalbi kadar güzel bir bayram diliyorum. Nice mutlu bayramlara. Bayram bize umut, sevgi ve huzur getirsin..
Herkese kalbi kadar güzel bir bayram diliyorum. Nice mutlu bayramlara. Bayram bize umut, sevgi ve huzur getirsin..
Zgrrs Community Cuma saat 13:14'de #7 Mutluluk huzur bereket, saglik, ne diyelim her şey gönlümuzce olsun umarim