• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Q Mini Yardım Lütfen

Firturan79

Community
Merhabalar,
Q Mini modumda pil yuvasın da bir temssızlık vardı kapağı çıkarıp pilleri sağ sol yaptığım da ekran geliyordu. Sanırım pillerin temas ettiği yer ile ilgisi var dedim ama şimdi kullanayım tekrar dedim pilleri taktım Sxmini yazısı ardından Bt450j chipset yazısı çıkıyor sonra ekran kapanıyor ateşleme basıyorum aynı yazıları çıkartıyor karşıma yani her basışım da ateşlemeye reset atıyor kendine. Sizce sebep ne olabilir ?
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

SX mini internet sitesinden güncel bir firmware indirip cihazı usbden bağlayıp guncelleyin.

Yada firmware güncellemesi yapmadan önce cihazın pillerini çıkarıp usbden bağlayın cihazı açmayı deneyin. Eğer açılırsa cihazı bilgisayardan çıkarıp pilleri takip calistirmayi deneyin. Bu yöntem olmazsa ilk yontemi deneyin.

Bu arada benzer bir sorunu ml classda yaşamıştım. Cihazın USB driverini otomatik bilgisayar bulamamıştı. Sitesinden onu da indirip kurmustum. Cihazı gördükten sonra otomatik açılmıştı. Bir kaç ay sonra tekrar aynı sorun tekrarladı yine sadece usbden bağlayıp cihazı açmıştım hiçbir işlem yapmadan ????

SX mini internet sitesinden güncel bir firmware indirip cihazı usbden bağlayıp guncelleyin.

Yada firmware güncellemesi yapmadan önce cihazın pillerini çıkarıp usbden bağlayın cihazı açmayı deneyin. Eğer açılırsa cihazı bilgisayardan çıkarıp pilleri takip calistirmayi deneyin. Bu yöntem olmazsa ilk yontemi deneyin.
Deneyeyim teşekkürler

cihaz zaten güncelmiş dediklerinizi yaptım ama yemedi. açılıyor sx mini yazısı sonra sx450bt yazısı çıkıyor ateşlemeye bastığım gibi gene sx mini yazıyor ekranda hep resetliyor maalesef

Üzüldüm hocam. Benim ml classda aynı sizin cihaz gibi olmuştu pilsiz USB den bağlayıp açmıştım sonra söküp pil takip calistirmistim bir daha tekrarlamamisti. Umarım çözersiniz sorunu.

Geri