Sabah nbase siparişi geçtim bu yazınızı sabah okumuş olsaydım kesin heisenberg aroması da eklerdim. Firmaya siparişim içerisine ekleyin de ücretini göndereyim yazdım bakalım geri dönüş nasıl olacakEski ismi arion kimyaydı baya alışverişim oldu zamanında hediye aromalarıyla aklımda hala???? diykitlerden 20 adet denemiştim castle long grand master raven uzun süre kullandım , aromalardanda heisenberg eksik olmazdı tek sıkıntısı epostayla iletişimi geçilmesi bence gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilir
O aroma Vampire vapenin aroması değil mi zaten stokta yok üzülme.Sabah nbase siparişi geçtim bu yazınızı sabah okumuş olsaydım kesin heisenberg aroması da eklerdim. Firmaya siparişim içerisine ekleyin de ücretini göndereyim yazdım bakalım geri dönüş nasıl olacak
???? evet abi onlar da öyle dedi. Ben sek nbase tüketiyorum arada da bu şekilde aromalı iyi gidiyordu ama yokmuşO aroma Vampire vapenin aroması değil mi zaten stokta yok üzülme.
Ben oops tan alıyorum güzel yani beni kesiyorHeisenberg diyip geçmeyelim ????orjinali ve cakması var gecen sene orjinal diye milleti düdükleyen keyfnbasenin yalanı cıktı ortaya o gün bu gündür almam ne orjinal likit nede aroma haa içtiğim heisenberg orjinalmi değil ama bunu bilerek almak var bilmeden almak var????
Oopsta çok güzel likitler yapıyor killer custard cok hoşuma gitmişti birde cafcaflı etiketleri baya iyiydi sırf onun için alası gelir adamın ????premium havası var likitlerinde onlarda başarılı????Ben oops tan alıyorum güzel yani beni kesiyor
???? İlke kimya mı bu hocam ????kazıkkimya
İ L K E kimya mı demek istedim ???? neden sansür var ki ????? ********** mı bu hocam ????
Kazıktan dolayıdır ????İ L K E kimya mı demek istedim ???? neden sansür var ki ?
Mango mojitosunu denemediysen bide onu dene hocamOopsta çok güzel likitler yapıyor killer custard cok hoşuma gitmişti birde cafcaflı etiketleri baya iyiydi sırf onun için alası gelir adamın ????premium havası var likitlerinde onlarda başarılı????
maalesefİ L K E kimya mı demek istedim ???? neden sansür var ki ?
Valla normalde müşteri memnuniyeti yüksek bir firmaydı, zamanında ( ekonomik olarak ülkece çökmeden önce ) güzel kampanyaları da oluyordu ama evet son zamanlarda baya bir pahalı kendileri ????maalesef
hani bi kazık bi normal çekerim her zaman
döngüyü bozmiyim dedim
ama kazıkkimya cidden nbase fiyatında azıttı, bari peşin fiyata taksit yapsa o da yok
%5 puan veriyor siparişe ama kupon kullanınca %5 vermiyor mesela
sıkıntısı çok, sanırım oradan son siparişim oldu bu zira calipitter unuttular ptesi kargolarız dediler kargo yok piysada...
üstat her firmanın işleyişi değişir o sıkıntı değilValla normalde müşteri memnuniyeti yüksek bir firmaydı, zamanında ( ekonomik olarak ülkece çökmeden önce ) güzel kampanyaları da oluyordu ama evet son zamanlarda baya bir pahalı kendileri ????
Nbase konusunda çok fazla firma var ama fiyatlar artık 3 aşağı 5 yukarı birbirine baya yakın maalesef ????
En iyisi saf nik. alıp kendi nbase’ini kendin yapmak ama onu da herkese satmıyorlar işte ????????????