• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Pxylab Aromaları Hakkında...

ümitcan16

Community
Selamlar abiler kardeşler. pxylab nbase aromaları hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim daha önce hiç alışverişimiz olmadı. tekli aromalar alıp mix yapmak istiyorum.

Oyla 0
tekil aroma alıp mix yapmak ciddi emek ister, %2 ry4 %2 maxx blend gibi basit reçeteler değilse zorlar biraz
%2 ondan %1 bundan biraz masraflıdır
mesela bir reçete için 4aroma gerekir, başka reçete için 2tane daha almak lazım arta kalan aromaları için reçete bakmak lazım ciddi zaman ve para harcarsınız
tribeca için 4 aroma lazım mesela...
mix aroma bakabilirsiniz bence ben mixlemeyi baya saldım çok zorluyor beni
pxylab iyidir ama son siparişimde tercih etmedim bir ondan bir bundan alıyorum zaten 2tedarikçim var
diğeri kazıkkimya ama pek sevilir, 9takside %10 felan vade farkı var

Eski ismi arion kimyaydı baya alışverişim oldu zamanında hediye aromalarıyla aklımda hala???? diykitlerden 20 adet denemiştim castle long grand master raven uzun süre kullandım , aromalardanda heisenberg eksik olmazdı tek sıkıntısı epostayla iletişimi geçilmesi bence gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilir

Eski ismi arion kimyaydı baya alışverişim oldu zamanında hediye aromalarıyla aklımda hala???? diykitlerden 20 adet denemiştim castle long grand master raven uzun süre kullandım , aromalardanda heisenberg eksik olmazdı tek sıkıntısı epostayla iletişimi geçilmesi bence gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilir
Sabah nbase siparişi geçtim bu yazınızı sabah okumuş olsaydım kesin heisenberg aroması da eklerdim. Firmaya siparişim içerisine ekleyin de ücretini göndereyim yazdım bakalım geri dönüş nasıl olacak

Heisenberg diyip geçmeyelim ????orjinali ve cakması var gecen sene orjinal diye milleti düdükleyen keyfnbasenin yalanı cıktı ortaya o gün bu gündür almam ne orjinal likit nede aroma haa içtiğim heisenberg orjinalmi değil ama bunu bilerek almak var bilmeden almak var????

Heisenberg diyip geçmeyelim ????orjinali ve cakması var gecen sene orjinal diye milleti düdükleyen keyfnbasenin yalanı cıktı ortaya o gün bu gündür almam ne orjinal likit nede aroma haa içtiğim heisenberg orjinalmi değil ama bunu bilerek almak var bilmeden almak var????
Ben oops tan alıyorum güzel yani beni kesiyor

İ L K E kimya mı demek istedim ???? neden sansür var ki ?
maalesef:(
hani bi kazık bi normal çekerim her zaman
döngüyü bozmiyim dedim
ama kazıkkimya cidden nbase fiyatında azıttı, bari peşin fiyata taksit yapsa o da yok
%5 puan veriyor siparişe ama kupon kullanınca %5 vermiyor mesela
sıkıntısı çok, sanırım oradan son siparişim oldu bu zira calipitter unuttular ptesi kargolarız dediler kargo yok piysada...

maalesef:(
hani bi kazık bi normal çekerim her zaman
döngüyü bozmiyim dedim
ama kazıkkimya cidden nbase fiyatında azıttı, bari peşin fiyata taksit yapsa o da yok
%5 puan veriyor siparişe ama kupon kullanınca %5 vermiyor mesela
sıkıntısı çok, sanırım oradan son siparişim oldu bu zira calipitter unuttular ptesi kargolarız dediler kargo yok piysada...
Valla normalde müşteri memnuniyeti yüksek bir firmaydı, zamanında ( ekonomik olarak ülkece çökmeden önce ) güzel kampanyaları da oluyordu ama evet son zamanlarda baya bir pahalı kendileri ????
Nbase konusunda çok fazla firma var ama fiyatlar artık 3 aşağı 5 yukarı birbirine baya yakın maalesef ????
En iyisi saf nik. alıp kendi nbase’ini kendin yapmak ama onu da herkese satmıyorlar işte ????????‍♂️????

Valla normalde müşteri memnuniyeti yüksek bir firmaydı, zamanında ( ekonomik olarak ülkece çökmeden önce ) güzel kampanyaları da oluyordu ama evet son zamanlarda baya bir pahalı kendileri ????
Nbase konusunda çok fazla firma var ama fiyatlar artık 3 aşağı 5 yukarı birbirine baya yakın maalesef ????
En iyisi saf nik. alıp kendi nbase’ini kendin yapmak ama onu da herkese satmıyorlar işte ????????‍♂️????
üstat her firmanın işleyişi değişir o sıkıntı değil
%10a kadar fiyat farkında gözüm yok ama neredeyse %20 fark var, hadi %5parapuan desek %15
bari taksit yapsa bir alınabilirliği olsa o da yok
eskiden tüm özel günlerde indirim olurdu o iş de bitti
hani abd veya avrupa fiyatını görmesek neyse ama yapılan ayıp
ha güven önemli benim için n11den dandikkimya firmalarından asla almam ama kalite diye diye kazıklanmak da insana koyuyor...
bebişe bi ayakkabı alayım istedim benim ayakkabımdan pahalı ya, çocuk gelişiminde önemli diye firmaların ayaküstü öpmesine ifrit oluyorum aynı şekilde bizim tedarikçilerin de çoğuna ayar oluyorum maalesef...

Geri